Σάββατο , 27 Φεβρουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στελέχωση Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας

Στελέχωση Οφθαλμολογικού Τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Την ικανοποίηση “εν μέρει” εκφράζει με ανακοίνωσή του ο δήμος Κόνιτσας προς τη Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα για τη στελέχωση Οφθαλμολογικού τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας.Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:

“Ικανοποιήθηκε εν μέρει το αίτημα του Δήμου Κόνιτσας προς τη Διοίκηση 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων και το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα για τη στελέχωση Οφθαλμολογικού τμήματος στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας, μετά τη δωρεά μιας πλήρους οφθαλμολογικής μονάδας προς το Δήμο από τον οφθαλμίατρο κ. Χρήστο Ζακόπουλο.

Σύμφωνα με την απάντηση του συντονιστή Διοικητή του  Οφθαλμολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Γ. Χατζηκώστα, ένας οφθαλμίατρος θα καλύψει τις ανάγκες της περιοχής του Δήμου Κόνιτσας.  Συγκεκριμένα, για το μήνα Μάρτιο η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 28/03/2018 και για το μήνα Απρίλιο στις 25/04/2018. Για το επόμενο διάστημα θα καθοριστεί από τον γιατρό η ημερομηνία επίσκεψης.

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις ευχαριστίες του στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκρισή τους, ευελπιστεί σε συνέχιση της καλής συνεργασίας, που άπτεται σε θέματα της αρμοδιότητάς τους και σε αύξηση των επισκέψεων του οφθαλμίατρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Απολογισμός της τελευταίας συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το εταιρικό σχήμα του έργου «CIAK»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου η 4η και τελευταία συνάντηση εργασίας της Περιφέρειας ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of