Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Τεχνολογία / Στην αψίδα του Wembley η διάθεση των οπαδών

Στην αψίδα του Wembley η διάθεση των οπαδών


Σε «ψηφιακή καρδιά» του ιστορικού σταδίου Wembley ευελπιστούν να μετατρέψουν την αψίδα του, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας EE, που κρύβεται πίσω από μία φιλόδοξη και πολλά υποσχόμενη μεταμόρφωση του θόλου.

Σύμφωνα με…

 

τα σχέδια της εταιρείας, οι οπαδοί θα μπορούν με μία εφαρμογή στο smartphone τους, να τουιτάρουν και να μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο τη διάθεσή τους στην αψίδα, με αποτέλεσμα αυτή να χρωματίζεται ανάλογα με τα συναισθήματά τους, δείχνοντας σε όσους δεν είναι μέσα στο γήπεδο, πόσο συναρπαστικός ή όχι είναι ο εκάστοτε αγώνας.

Την ίδια στιγμή, με την ίδια εφαρμογή, στα LED φώτα της αψίδας θα μπορεί να δει κανείς, ποια ομάδα είναι μπροστά στο σκορ αλλά και το ακριβές σκορ του αγώνα.

Κι αυτή δεν είναι όπως είπαμε η μόνη καινοτομία που σχεδιάζεται. Αντί να περιμένουν στην ουρά κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι θεατές θα μπορούν να παραγγείλουν φαγητό, αναψυκτικό και καφέ, πληρώνοντας διαδικτυακά.

Πηγή: SkyNews

Δείτε Επίσης

Σημαντική διάκριση για την Ομάδα Ρομποτικής του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

  Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of