Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στην Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στη Λίμνη η κεντρική ομιλία του Θωμά Μπέγκα την Πέμπτη

Στην Πλατεία Μαβίλη, δίπλα στη Λίμνη η κεντρική ομιλία του Θωμά Μπέγκα την Πέμπτη

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα” αναφέρονται τα εξής:

Με φόντο τη λίμνη, το πιο ισχυρό στοιχείο του Δήμου Ιωαννιτών , θα μιλήσει την Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 8 το βράδυ ο Θωμάς Μπέγκας.

Η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» η παράταξη του σημερινού και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, θα πραγματοποιήσει την Κεντρική Προεκλογική της Εκδήλωση την Πέμπτη στην Πλατεία Μαβίλη.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας καλεί όλους τους δημότες «σε μια γιορτή της αλήθειας» και όπως τονίζει «βαδίσαμε όλο αυτό το διάστημα προς την τελική ευθεία των εκλογών με την αλήθεια του έργου μας. Το μήνυμα των πολιτών είναι πλέον ισχυρό. Θα συνεχίσουμε και την επομένη των εκλογών  όλοι μαζί συνοδοιπόροι στον κοινό αγώνα, για να κάνουμε πραγματικότητα τα ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ».

Αρχής γεννωμένης από σήμερα Δευτέρα, η «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» πραγματοποιεί της κεντρικές της προεκλογικές εκδηλώσεις με ομιλίες του Θωμά Μπέγκα στις έδρες των Εκλογικών Περιφερειών.

Έτσι σήμερα Δευτέρα και ώρα 8.30 το βράδυ ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος μιλάει στην Πεδινή. Την Τρίτη και  ώρα 8.30 θα μιλήσει στο Πέραμα, την Τετάρτη στις 8.30 στην Ανατολή, την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η Κεντρική Προεκλογική Εκδήλωση στις 8 το βράδυ στην Πλατεία Μαβίλη και τέλος την Παρασκευή το πρωί θα επισκεφθεί το Νησί και το βράδυ ώρα 8.30 θα μιλήσει στον Κατσικά, ολοκληρώνοντας με την Εκλογική Περιφέρεια Παμβώτιδας τις προεκλογικές δραστηριότητες.

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments