Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα”: Συνεχής η επικοινωνία με τους συμπολίτες

“Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα”: Συνεχής η επικοινωνία με τους συμπολίτες

Σε ανακοίνωση της παράταξης “Ενότητα Πολιτών- Νέα Γιάννενα” αναφέρονται τα εξής:

Συνεχής και καθημερινή είναι όλο αυτό το διάστημα η επικοινωνία του Δημάρχου και των υποψηφίων συμβούλων της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» με τους πολίτες.

Πολυπληθείς συγκεντρώσεις που μεταδίδουν το κλίμα νίκης πραγματοποιούνται σε γειτονιές της πόλης και Κοινότητες του Δήμου Ιωαννιτών.

Το Σαββατοκύριακο ο κ. Μπέγκας περιόδευσε σε Κοινότητες της Παμβώτιδας (Πλατανιά, Ηλιόκαλη, Καραδήμα, Δαφνούλα) συμμετείχε στην Ανατολή στις εκδηλώσεις μνήμης για τη Γενοκτονία των ελλήνων του Πόντου, ενώ μίλησε σε συγκεντρώσεις κατοίκων στον Πλάτανο και τα Λακκώματα, δύο παραδοσιακές συνοικίες των Ιωαννίνων.

«Σας καλωσορίζουμε για πολλοστή φορά στον Πλάτανο και σας ευχαριστούμε γιατί σας είχαμε στο πλευρό μας κι είχαμε όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλή συνεργασία». Με τη φράση αυτή υποδέχθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατάνου το Δήμαρχο ο πρόεδρος του Συλλόγου μια συνοικία που – όπως είπε- έχει δείξει το ενδιαφέρον της η Δημοτική Αρχή.

Η συνάντηση με τους  κατοίκους του Πλατάνου ήταν παραγωγική ενώ σε αυτή συμμετείχε και ο πρώην Δήμαρχος Ιωαννίνων  Λευτέρης Γκλίναβος.

Σε θερμό κλίμα έγινε η συνάντηση του Θωμά Μπέγκα και υποψηφίων της παράταξης του με τους κατοίκους των Λακκωμάτων, μια συνοικία όπου έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις στην παρούσα δημοτική θητεία, όπως εκτεταμένη ανακατασκευή οδών με ασφαλτοστρώσεις και κατασκευή πεζοδρομίων. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους γιατί η γειτονιά τους θα αναβαθμιστεί με την κατασκευή του Πάρκου Λακκωμάτων, ένα έργο το οποίο μελετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιωαννιτών, πρόσφατα εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο και θα δημοπρατηθεί αμέσως μετά τις εκλογές.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments