Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Άρτας ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης

Στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Άρτας ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης

kaph-photoΑπό:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των μελών του ΚΑΠΗ Άρτας παρέστη σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε, ακόμη, ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος, καθώς και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Κουτρούμπα.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τα μέλη του ΚΑΠΗ και τους εργαζόμενους και αντάλλαξαν ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Στο χαιρετισμό του υπογράμμισε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα είναι έτοιμος ένας νέος χώρος συνάθροισης για τους ηλικιωμένους κατοίκους της περιοχής των Ταξιαρχών, στην πόλη της Άρτας.

Παράλληλα, επεσήμανε πως μεγάλος στόχος του Δήμου είναι η απόκτηση μόνιμης στέγης για το ΚΑΠΗ, με την μεταφορά του σε ιδιόκτητο κτίριο (το παλαιό ΠΙΚΠΑ πίσω από την Αγία Θεοδώρα), ένα έργο για το οποίο θα γίνει προσπάθεια να ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ.

Επίσης, ο κ. Τσιρογιάννης επεσήμανε πως ο Δήμος υλοποιεί και θα συνεχίσει να υλοποιεί δράσεις για τους ηλικιωμένους, μέσα από το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, στο οποίο ο Δήμος Αρταίων είναι μέλος.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—Συνάντηση με το Δ.Σ της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πρέβεζας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ. ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of