Σάββατο , 22 Ιουνίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Στην 1η θέση ο ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στη γενική βαθμολογία όλων των συλλόγων για το 2016.

Στην 1η θέση ο ΑΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στη γενική βαθμολογία όλων των συλλόγων για το 2016.

img_20161124_121218img_20161124_111339Από:Γιώργος Γκόντζος–Και πάλι στην κορυφή της άρσης βαρών ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Μετά τις επιτυχίες των αθλητριών και των αθλητών του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών, νέων ανδρών, γυναικών, νέων γυναικών κατέκτησε για μία ακόμη φορά την 1η θέση στη γενική βαθμολογία όλων των συλλόγων για το 2016.

Στις νέες γυναίκες κατέλαβε τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία ισοβαθμώντας με τον 1ο σύλλογο και στις γυναίκες επίσης την 2η. Η πρωταθλήτρια ΄Αννα Μπογά, η οποία δεν έχει ακόμη συνέλθει από τον τραυματισμό της κατέκτησε 3 χάλκινα μετάλλια στην κατηγ. 53 κ. νέων γυναικών και 4η θέση στις γυναίκες, η Μπαλάσκα Σταυρούλα 1 χάλκινο μετ. στα 63 κ. γυναικών, η Ντούτση Γεωργία 1 χάλκινο στην κατηγ. 63 κ. νέων γυν., η Αγγέλη Σοφία 4η θέση στην κατηγ. 58 κ. γυναικών, η Μπούμπα Βασιλική 4η θέση στα 69κ. νέων γυναικών και 5η θέση στην ίδια κατηγορία στις γυναίκες και η Γεωργίου Νεκταρία 5η θέση στα 58 κ. νέων γυναικών (αν η Μπογά ΄Αννα δεν άλλαζε κατηγορία λόγω του τραυματισμού της ο σύλλογος θα ήταν πρώτος και στις δύο κατηγορίες).

Πρωταθλητής ο Αυδόκης Κων/νος στην κατηγορία των 85 κ. ανδρών με 2 χρυσά και 1 ασημένιο μετ., 3 ασημένια μετάλλια ο ολυμπιονίκης Γιώργος Μαρκούλας στα 105 κ. ανδρών ( άλλαξε κατηγορία τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα να έχει τεράστια διαφορά στο σωματικό βάρος με τους υπόλοιπους αθλητές, κάτι που του στέρησε την 1η θέση ), 4η θέση ο Γεωργούλης Δημήτριος στα 69 κ.ανδρών, 4η θέση ο Καρακώστας Ραφαήλ στα 94 κ. νέων ανδρών και 4η θέση στην ίδια κατηγορία ο Ζήκος Κων/νος. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν αγωνίστηκαν τρείς αθλητές μας οι Τζίμας Σπυρίδων και Κατσουλίδης Αριστείδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο πρωταθλητής Νίκος Μουρατλάρης, λόγω της προετοιμασίας του με την Εθνική Ομάδα, με την οποία θα λάβει μέρος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νέων ανδρών που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ 10-12/12/2016.

Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες και τους αθλητές μας, οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες για μια ακόμη φορά διατήρησαν τον σύλλογο στην κορυφή. Ιδιαίτερα δε στους προπονητές του συλλόγου Χρήστο Τριφύλλη ( ο οποίος λόγω του γνωστού θέματος, της μη απόσπασής του δηλαδή στην ομοσπονδία, αναγκάζεται να προπονεί και να διατηρεί στην κορυφή τον σύλλογο, υπηρετώντας ταυτόχρονα στην Πράμαντα, μεταξύ των άλλων σχολείων, αφού έτσι έκριναν οι αρμόδιοι, επιβραβεύοντάς τον ίσως για την προσφορά του στην πόλη μας και στον αθλητισμό ) και Αλκιβιάδη Οικονόμου.

Θέλουμε να παρατηρήσουμε ότι ο Χρ. Τριφύλλης, μαζί με τους αθλητές – τριές μας, έκαναν την παρουσίαση στους μαθητές των σχολείων της περιοχής, αποδεικνύοντας έτσι την εκτίμηση και εμπιστοσύνη της ομοσπονδίας προς το άτομό του και στον σύλλογό μας..

 

 

 

Δείτε Επίσης

Β.Γαρδίκος( ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ)- Οι παράγοντες που δημιουργούν αισιοδοξία για μια έδρα στο Νομό Ιωαννίνων

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])===  “Η αισιοδοξία  για  μια έδρα στο νομό Ιωαννίνων,προκύπτει από την καθημερινή συζήτηση ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x