Τρίτη , 26 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο Δημαρχείο ο Κ. Τσουβάλας- Κοινός στόχος η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας

Στο Δημαρχείο ο Κ. Τσουβάλας- Κοινός στόχος η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας

Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Κατά τη συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο,  ο  Δήμαρχος και ο Γ.Γ. συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν την αστυνόμευση, καθώς και ευρύτερα ζητήματα που σχετίζονται με την διαχείριση του προσφυγικού- μεταναστευτικού.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται από την τοπική αστυνομία είναι μεγάλη με ορατά αποτελέσματα στην περιοχή και επεσήμανε την περαιτέρω ενίσχυση με προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικά μέσα.

Παράλληλα τόνισε ότι η άμεση και συνεχής συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική Αστυνομία μπορεί να επιλύσει προβλήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και το κυκλοφοριακό.

Ο κ. Ελισάφ ενημέρωσε διεξοδικά τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για τις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή και επανέλαβε ότι απαιτείται ισοκατανομή και εντός της Περιφέρειας.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης από την πλευρά του επεσήμανε την ανάγκη συνεχούς συνεργασίας της αστυνομίας με την αυτοδιοίκηση ώστε από κοινού να αντιμετωπίζονται προβλήματα.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments