Πέμπτη , 19 Μαΐου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται τώρα η Βίκυ Σταμάτη

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται τώρα η Βίκυ Σταμάτη

Θα της ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.

16326891_EVAB08_GADA_.limghandler

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ) βρίσκεται αυτή την ώρα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης. Εκεί έχει οδηγηθεί η Βίκυ Σταμάτη, η οποία απέδρασε χθες τα ξημερώματα από το Δρομοκαίτειο, από την εκκλησία της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Φρ. Ραγκούση, η Βίκυ Σταμάτη περιφερόταν άσκοπα επί ώρες και κατέληξε στην εκκλησία. Κατά τον κ. Ραγκούση η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και δεν έχει πάρει τα φάρμακά της. Πιθανότατα στη ΓΑΔΑ να της ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου.

Σύμφωνα με πληρηφορίες υπάρχουν δυο εκδοχές για το πώς εντοπίστηκε η Β. Σταμάτη. Η μια θέλει άγνωστο πρόσωπο να τηλεφώνησε στον δικηγόρο και να του είπε «είμαι με τη Βίκυ Σταμάτη στην Παναγίτσα στο Χαϊδάρι και θέλει να παραδοθεί. Μου είπε να σας ρωτήσω τι να κάνει». Στη συνέχεια ο κ. Ραγκούσης τηλεφώνησε στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετεών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο και εκείνος κινητοποίησε τις αρχές και πήγαν επί τόπου στο σημείο που διαπιστώθηκε ότι πράγματι ήταν η κ. Σταμάτη. Μάλιστα κατά τον Φ. Ραγκούση, αυτό το πρόσωπο είναι γνωστός την Β. Σταμάτη και την αναγνώρισε. Παραμένει όμως άφαντος μέχρι στιγμής.

Η δεύτερη εκδοχή αναφέρει πως υπήρξε τηλεφώνημα στην αστυνομία από άγνωστο ο οποίος είπε πως εντοπίστηκε «αμνήμων άτομο» σε παγκάκι στο Χαϊδάρι. Πιθανόν βέβαια το ίδιο άτομο να επικοινώνησε και με τον κ.Ραγκούση και με την αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, το λουκέτο με το οποίο ήταν κλειδωμένη η πόρτα του δωματίου της Β. Σταμάτη στο Δρομοκαϊτειο ήταν μικρό και μπορούσε εύκολα να ανοιχτεί με οποιοδήποτε αντικλείδι.

0

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Οι δύο πρώτες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις με νέα τεχνολογία, στο Πανεπιστημιακό

Τις προηγούμενες μέρες  πραγματοποιήθηκαν από την Χειρουργική Κλινική οι δύο πρώτες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις με διεγχειρητική ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments