Τρίτη , 19 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Στον εορτασμό των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ Δημήτρης Δημητρίου

Στον εορτασμό των 100 χρόνων της ΓΣΕΒΕΕ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δρ Δημήτρης Δημητρίου

Σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου Ιωαννίνων αναφέρονται τα εξής:

“Με λαμπρότητα και υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εορτασμού που διοργάνωσε η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η ΓΣΕΒΕΕ είναι η μεγαλύτερη συνδικαλιστική οργάνωση επιχειρηματιών της χώρας των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων και επιτελεί πολυδιάστατο έργο.

«Σήμερα, τόνισε ο κ. Καββαθάς, τιμούμε την ιστορία μας για να την έχουμε οδηγό για το μέλλον και παρακαταθήκη για τις νέες γενιές.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υπουργοί, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, βετεράνοι του συνδικαλιστικού κινήματος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και μεγάλος αριθμός συνδικαλιστικών στελεχών και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Δρ Δημήτρη Δημητρίου και τον Α’ Αντιπρόεδρο Ι.Μήτση.”

Δείτε Επίσης

Ενημέρωση για πανδημία, απορρίμματα και σχολεία του Δημάρχου Μ. Ελισάφ στο Δημοτικό Συμβούλιο

Η πορεία της πανδημίας στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι εξελίξεις στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of