Τετάρτη , 17 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στον δήμο Ζίτσας ο Σταύρος Καλογιάννης

Στον δήμο Ζίτσας ο Σταύρος Καλογιάννης

20150907_123126_resized

 

 

Διαμερίσματα του Δήμου Ζίτσας επισκέφθηκε ο  υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Ιωαννίνων,Σταύρος Καλογιάννης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Στην Ελεούσα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Μιχ. Πλιάκο, τους αντιδημάρχους και εργαζόμενους στον δήμο, οι οποίοι του έθεσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση λόγω των μειωμένων κονδυλίων που λαμβάνει από την Κεντρική Διοίκηση, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους ιδιαίτερα για τα θέματα των υποδομών, της πρόνοιας και των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ.

Ο Σταύρος Καλογιάννης συμμερίστηκε την αγωνία και τον προβληματισμό τους και δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνοντας παράλληλα το στίγμα που θα ακολουθήσει στον συγκριμένο τομέα μετά τις εκλογές η νέα κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία.

Στην Ζωοδόχο ο Σταύρος Καλογιάννης επισκέφθηκε μονάδες επεξεργασίας μαρμάρων, οι οποίες αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια μεγάλες δυσκολίες, κυρίως λόγω της μεγάλης μείωσης της οικοδομικής δραστηριότητας και της αντίστοιχης μείωσης στη ζήτηση μαρμάρου. Τα προβλήματα των επιχειρήσεων αυτών εντάθηκαν μετά την επιβολή των capital controls, από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ιδίως εκείνων που εξάγουν μάρμαρο σε τρίτες χώρες. «Μόνο με πολιτική σταθερότητα, σοβαρότητα και σκληρή δουλειά η οικονομία θα αναθερμανθεί και θα επανεκκινήσει ο κλάδος τον κατασκευών» δήλωσε ο Σταύρος Καλογιάννης.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments