Σάββατο , 6 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Στο 100% η πληρότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα στο Δήμο Αρταίων

Στο 100% η πληρότητα σε ξενοδοχεία και καταλύματα στο Δήμο Αρταίων

arta gefyra epoxwn logo (1)Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Tο απόλυτο αγγίζει η πληρότητα στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Αρταίων εν όψει του Πάσχα. Οι επισκέπτες στην περιοχή μας προέρχονται κυρίως από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πελοπόννησο, κυρίως από την Πάτρα, ενώ θα διαμείνουν τόσο μέσα στην Άρτα, όσο και στην Ροδαυγή, στην Κορωνησία και στα Ιαματικά Λουτρά.

«Τα οφέλη από την λειτουργία της Ιόνιας Οδού είναι ήδη ορατά για την περιοχή μας και όσο περνά ο καιρός θα γίνονται ολοένα και πιο εμφανή. Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή έχουμε θέσει την τουριστική ανάπτυξη σε πρώτη προτεραιότητα και μαζί με τους επαγγελματίες του τουρισμού προσπαθούμε στοχευμένα και με σχέδιο να αναδείξουμε την Άρτα ως τουριστικό προορισμό, κάτι που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην τόνωση της τοπικής μας οικονομίας. Η δουλειά που κάνουμε είναι μακροπρόθεσμη, ωστόσο ήδη φαίνονται κάποια πρώτα αποτελέσματα και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του Μαρτίου ο Δήμος Αρταίων είχε πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση παρουσίασης σε δημοσιογράφους και τουριστικούς πράκτορες του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας στην Πάτρα, καθώς η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού έχει πλέον φέρει τις δυο περιοχές πολύ κοντά. Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία βεβαίως με τους τοπικούς φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού της περιοχής μας.

 

 

 

 

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x