Σάββατο , 13 Αυγούστου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Κορωνοϊός: 2.747 νέα κρούσματα, 790 διασωληνωμένοι, 78 νεκροί πανελλαδικά – 30 θετικά κρούσματα στην Ήπειρο, 18 στα Γιάννενα

Κορωνοϊός: 2.747 νέα κρούσματα, 790 διασωληνωμένοι, 78 νεκροί πανελλαδικά – 30 θετικά κρούσματα στην Ήπειρο, 18 στα Γιάννενα

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώνεται στον αριθμό των διασωληνωμένων σε κλίνες ΜΕΘ Covid-19, που ανέρχεται σήμερα σε 790, ενώ 78 ακόμη πολίτες έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό. Πάνω από 500 και οι εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της χώρας για ένα ακόμη 24ωρο.

Ο αριθμός νέων λοιμώξεων εμφανίζεται σημαντικά μειωμένος, αν αναλογιστεί κανείς πως πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 55.000 τεστ το τελευταίο 24ωρο. Με παρόμοιο αριθμό τεστ, ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 3.228 μολύνσεις την Πέμπτη.

Μικρή ανάσα για το νομό Ιωαννίνων.. Σε χαμηλότερα επίπεδα από αυτά των προηγούμενων ημερών είναι τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν. Απομένει να φανεί αν πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός ή η περιοχή εισέρχεται σε φάση πραγματικής αποκλιμάκωσης της πανδημίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία γεωγραφικής κατανομής που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 18 νέα κρούσματα στον Νομό Ιωαννίνων. Ο συνολικός  αριθμός για την Ήπειρο ανέρχεται σε 30, καθώς επιβεβαιώθηκαν άλλα 5 στον Νομό Θεσπρωτίας, 6 στον Νομό Πρέβεζας και 1 στον Νομό Άρτας.

Δείτε Επίσης

Ιλχάν Σαμπρή Αχμέτ(Βουλευτής Ροδόπης ΠΑΣΟΚ)-Δεν επιτρέπω να αμφισβητήσει ο κύριος Αθανασίου τον πατριωτισμό μας.Δίνουμε μεγάλο αγώνα για την ενότητα της Θράκης.Έχω καταγγείλει τον ρόλο του Τουρκικού Προξενείου.

  Από!Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- “Έχω και μια προσωπική εκτίμηση στον ίδιο…Ξαφνιάστηκα όταν είδα την τοποθέτησή του ...