Τετάρτη , 28 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στρατής Βουγιέλης (Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας) : «Η Κυβέρνηση επίτηδες οδηγεί σε απαξίωση το Νοσοκομείο…»

Στρατής Βουγιέλης (Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας) : «Η Κυβέρνηση επίτηδες οδηγεί σε απαξίωση το Νοσοκομείο…»

nosokomeio“Σχέδιο” της κυβέρνησης και των Θεσμών για ένα νοσοκομείο σε ολόκληρη την Ήπειρο βλέπουν οι τοπικοί παράγοντες πίσω από την αναστολή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου της λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Πρέβεζας . Όπως αναφέρει ο Στρατής Βουγιέλης Πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών) η “αυθόρμητη διαδήλωση πολιτών έξω από το νοσοκομείο Πρέβεζας, για να καταγγείλουν το κλείσιμο της καρδιολογικής κλινικής, δεν είναι τυχαία εξέλιξη. Επίτηδες η κυβέρνηση οδήγησε στην απαξίωση τα τοπικά νοσοκομεία για να τα κλείσει. Ο ρεαλισμός των μνημονίων και της υποχρηματοδότησης ενοποιεί τα νοσοκομεία με σκοπό 1 ή 2 νοσοκομεία στην Ήπειρο. Δεν υπάρχει κανείς καρδιολόγος στην περιοχή ενώ κινδυνεύει με αναστολή η λειτουργία όλου του Νοσοκομείου. Σήμερα, Τρίτη, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συλλαλητήριο στην αυλή του Νοσοκομείου Πρέβεζας, για να εκφραστεί η αντίθεση της τοπικής κοινωνίας στο κλείσιμο κλινικών. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μας ακούσουν…»
Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Μπιζανομάχων από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων την Πρωτομαγιά

Κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιήσουν το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα Σωματεία του το Σάββατο 1 ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of