Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Στρατής Βουγιέλης (Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας) : «Η Κυβέρνηση επίτηδες οδηγεί σε απαξίωση το Νοσοκομείο…»

Στρατής Βουγιέλης (Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας) : «Η Κυβέρνηση επίτηδες οδηγεί σε απαξίωση το Νοσοκομείο…»

nosokomeio“Σχέδιο” της κυβέρνησης και των Θεσμών για ένα νοσοκομείο σε ολόκληρη την Ήπειρο βλέπουν οι τοπικοί παράγοντες πίσω από την αναστολή μέχρι τις 25 Οκτωβρίου της λειτουργίας της καρδιολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Πρέβεζας . Όπως αναφέρει ο Στρατής Βουγιέλης Πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών) η “αυθόρμητη διαδήλωση πολιτών έξω από το νοσοκομείο Πρέβεζας, για να καταγγείλουν το κλείσιμο της καρδιολογικής κλινικής, δεν είναι τυχαία εξέλιξη. Επίτηδες η κυβέρνηση οδήγησε στην απαξίωση τα τοπικά νοσοκομεία για να τα κλείσει. Ο ρεαλισμός των μνημονίων και της υποχρηματοδότησης ενοποιεί τα νοσοκομεία με σκοπό 1 ή 2 νοσοκομεία στην Ήπειρο. Δεν υπάρχει κανείς καρδιολόγος στην περιοχή ενώ κινδυνεύει με αναστολή η λειτουργία όλου του Νοσοκομείου. Σήμερα, Τρίτη, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και συλλαλητήριο στην αυλή του Νοσοκομείου Πρέβεζας, για να εκφραστεί η αντίθεση της τοπικής κοινωνίας στο κλείσιμο κλινικών. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μας ακούσουν…»
Ακούστε τη συνέντευξη…

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments