Παρασκευή , 22 Μαρτίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Ζηρού στην ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού -Προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων.

Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο Ζηρού στην ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού -Προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων.

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Με αφορμή την πρόκριση της ομάδας κοριτσιών του Γενικού Λυκείου Θεσπρωτικού στο φάιναλ φορ του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων, ο δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια της ομάδας του ΓΕΛ Θεσπρωτικού για τη σπουδαία διάκριση που μας κάνει όλους υπερήφανους. Συγχαρητήρια αξίζουν ακόμη στον κ. Κατσανάκη Απόστολο, στους γονείς και στους καθηγητές για τη στήριξη στην προσπάθεια των κοριτσιών. Ο Δήμος Ζηρού και εγώ προσωπικά, θα είμαστε πάντα κοντά στους νέους και στις νέες για να στηρίζουμε τις προσπάθειές τους, στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στις σχολικές αίθουσες. Η επιτυχία του ΓΕΛ Θεσπρωτικού αποδεικνύει ότι όταν το νεανικό πνεύμα συνδυάζεται με επίμονη προσπάθεια και θέληση για διάκριση, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο φάιναλ φορ”.

Για την πρόκρισή της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες Λυκείων της χώρας, η ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού νίκησε στο Λιγουριό Αργολίδας την ομάδα του ΓΕΛ Ναυπλίου με 1-0. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε η Κατσάνου Αγάπη-Ελπίδα.

Την ομάδα κοριτσιών του ΓΕΛ  Θεσπρωτικού απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες: Υφαντή Βαρβάρα, Κατσάνου Αγάπη –Ελπίδα, Γκέλου Μαρία, Κώτση Αφροδίτη, Δρόσου Λαμπρινή Κυριακή, Οικονόμου Ελπίδα, Τσιάτσιου Ιουλία, Καπρέτσου Ελευθερία, Μαγκλάρα Ελπίδα, Δημολίτσα Αναστασία, Κωλέτση Αφροδίτη, Δρόσου Κλεοπάτρα.

Την προσπάθεια των κοριτσιών του ΓΕΛ Θεσπρωτικού για πρόκριση στο φάιναλ φορ, παρακολούθησε και στήριξε από κοντά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Πάντος Δημήτριος.

Το φάιναλ φορ θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη στις 10 και 11 Μαΐου.

 

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments