Σάββατο , 18 Μαΐου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Συγχαρητήρια Γιάννη Στέφου σε ΑΓΣΙ και Μιχάλη Παππά

Συγχαρητήρια Γιάννη Στέφου σε ΑΓΣΙ και Μιχάλη Παππά

pappas eka dodoniΤην τιμητική του έχει ο αθλητισμός στην πόλη μας τις τελευταίες μέρες με τις συνεχόμενες διακρίσεις από το χώρο του στίβου. Συγκεκριμένα η πρώτη κατά σειρά μεγάλη  επιτυχία του Μιχάλη Παππά της ΕΚΑ Δωδώνης με το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών στα 400 μέτρα και η συμμετοχή του στη σκυτάλη στα 4Χ400 με την εθνική ομάδα όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Lille της Γαλλίας.

Μεγάλης σημασίας η διάκριση για τον ΑΓΣΙ όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων που έγινε στα Τρίκαλα και αναδείχτηκε πρώτος επαρχιακός σύλλογος στη γενική βαθμολογία.

Συγκεκριμένα πρώτη θέση για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100 Παίδων με τους Μπάφα Γιώργο, Τσιουτσιουπλίδη Βασίλη, Κωσταρά Γιώργο και Παπαφωτίου Αποστόλη, πρώτη θέση για τον Κωσταρά Γιώργο στα 200μ, πρώτη θέση για τον Κολιό Νέστορα στα 3000μ, τρίτη θέση για την Κοντοδήμα Νίκη στο άλμα επί κοντώ, 4η θέση για την 4×100μ Κορασίδων με τις Σαρδέλη Μαρία, Ζορμπαλά Αλίκη, Καμπέρη Άννα και Κατερίνα Οικονόμου και 4η θέση για την ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ Παίδων με τους Μπάφα Γιώργο, Χασκή Μάριο, Βλάχα Λάμπρο και Μπέτση Νεκτάριο.

Οι αθλητές και οι οικογένειές τους αξίζουν τα θερμότατα συγχαρητήρια και την υποστήριξη όλης της τοπικής κοινωνίας. Θερμότατα συγχαρητήρια αξίζουν και οι προπονητές αυτών των παιδιών -όλοι γυμναστές σε δημόσια σχολεία-  οι οποίοι προσφέρουν τις γνώσεις και υπηρεσίες τους για την προαγωγή και περαιτέρω ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού αλλά και τη διαπαιδαγώγηση των αθλητών.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments