Τετάρτη , 4 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνάντηση συντονισμού εθελοντών στο Δημαρχείο Ιωαννίνων το Σάββατο, για την πρωτοβουλία “Let’s do it Greece”

Συνάντηση συντονισμού εθελοντών στο Δημαρχείο Ιωαννίνων το Σάββατο, για την πρωτοβουλία “Let’s do it Greece”

Με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και εντυπωσιακή συμμετοχή εθελοντικών οργανώσεων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων η πρώτη συνάντηση συντονισμού για την προετοιμασία της δράσης “Let’s do it Greece”.

Σκοπός όλων είναι το μήνυμα “Let’s do it … ioannina” να κινητοποιήσει όλους τους πολίτες, ώστε να πλαισιώσουν τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Αποκορύφωμα θα είναι η «εξόρμηση» την Κυριακή 26 Απριλίου για τον καθαρισμό του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος.

Φέτος η Ελλάδα συμμετέχει για τέταρτη χρονιά σε μια δράση που κινητοποιεί κάθε χρόνο χιλιάδες πολίτες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στη συνάντηση του Σαββάτου οι εθελοντές συζήτησαν μαζί με τους αντιδημάρχους Παιδείας, Παντελή Κολόκα και Καθαριότητας, Δημήτρη Κατηρτσίδη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων, Αλέξη Γοργόλη και τον εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, Νίκο Κολιό, πρακτικά ζητήματα για την υλοποίηση του “Let’s do it … ioannina”  , αλλά και ιδέες για πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Να σημειωθεί πως όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο “Let’s do it” μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 2651 3 61368 και 2651 3 61320. Επίσης στο facebook έχει δημιουργηθεί η κοινότητα “Let’s do it Greece – Ioannina”.let's do it ioannina

Πηγή by [author_name]

Δείτε Επίσης

Το Ζαγόρι υποψήφιο Πολιτιστικό Τοπίο της UNESCO

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Δήμος Ζαγορίου διοργανώνουν Εκδήλωση Ενημέρωσης ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of