Σάββατο , 18 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Συναντήσεις  του Δημάρχου Πρέβεζας για την υπογραφή της ΚΥΑ που αφορά την Αγροτική Αγορά .

Συναντήσεις  του Δημάρχου Πρέβεζας για την υπογραφή της ΚΥΑ που αφορά την Αγροτική Αγορά .

wp_20151126_12_46_57_pro

 Από :Γιώργος Γκόντζος

Συναντήσεις με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης προκειμένου να προχωρήσει η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την λειτουργία της Αγροτικής Αγοράς Πρέβεζας.

Ειδικώτερα ο κ. Χ.Μπαϊλης  είχε συνεργασία με τον διευθυντή του γραφείου του Αν.Υπουργού  Νικόλαο Βάγια καθώς και με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης   .

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ζήτησε   την εντατικοποίηση των προσπαθειών έτσι ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο  οι διαδικασίες  για την θεσμοθέτηση  της Αγροτικής Αγοράς  η οποία αποτέλεσε πρότυπο για ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο κ.Βάγιας  ο οποίος χειρίζεται το θέμα  διαβεβαίωσε ότι    οι προθέσεις του Υπουργείου  κινούνται προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση και  ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι επαφές με τα  συναρμόδια υπουργεία έτσι ώστε να προχωρήσει  άμεσα   η υπογραφή της ΚΥΑ .

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of