Τετάρτη , 4 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Συνεργασία Δήμου-Εκπαίδευσης για τις σχολικές κτιριακές υποδομές  
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Συνεργασία Δήμου-Εκπαίδευσης για τις σχολικές κτιριακές υποδομές  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Οι σχολικές κτιριακές υποδομές βρίσκονται στο επίκεντρο της συνεργασίας του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του, όπου συμμετείχαν:

-από την πλευρά του Δήμου, ο Δήμαρχος και  οι Αντιδήμαρχοι Ανάπτυξης  και Προγραμματισμού, Θανάσης Μανταλόβας και Παιδείας, Παντελής Κολόκας, καθώς και οι Πρόεδροι των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βασίλης Τσαμπαλάς και Βούλα Τσίλη

-από την πλευρά της Εκπαίδευσης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου, Αγγελική Φωτεινού και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων Νίκος Κολιός.

Στο πλαίσιο της νέας Προγραμματικής Περιόδου, η Δημοτική Αρχή επιδιώκει την ωρίμανση προτάσεων για την αναβάθμιση και δημιουργία νέων κτιριακών υποδομών.

Επιδιώκει παράλληλα αυτή η διαδικασία, να εξελιχθεί σε αγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στη βάση μιας κοινής αξιολόγησης για την υφιστάμενη κατάσταση, τις ανάγκες που υπάρχουν και τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν.

Αυτό ακριβώς ήταν και το αντικείμενο της σημερινής σύσκεψης. Έγινε μια εκτενής συζήτηση για την υφιστάμενη κατάσταση, και συζητήθηκαν προτάσεις με βάση τις ανάγκες που καταγράφονται λαμβάνοντας υπόψη και τα δημογραφικά δεδομένα.

Η συνεργασία Δήμου και Εκπαίδευσης, σε αυτό το επίπεδο θα είναι συνεχής.

 

 

Δείτε Επίσης

«Πολυεπίπεδη η προσφορά και το κοινωνικό έργο των Γιαννιώτικων επιχειρήσεων», σύμφωνα με τον Δημήτρη Δημητρίου

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Δρ. Δημήτριος Δημητρίου, σχετικά με τη ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of