Κυριακή , 1 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνεχίζεται η πρωτοβουλία τοποθέτησης φορητών απινιδωτών

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία τοποθέτησης φορητών απινιδωτών

ΟΔ. ΠΟΤΣΗΣ- Σ. ΜΟΥΖΑΡΑΣΑπό:Γιώργος Γκόντζος

 

Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για την ενίσχυση των δομών πρόληψης τυχόν αιφνιδίων καρδιακών επεισοδίων σε χώρους μαζικής συνάθροισης ,  συνεχίστηκε σήμερα με την τοποθέτηση εξωτερικού απινιδωτή στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων, που λειτουργεί σε παραπλήσιο χώρο με τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και συντονιστής της όλης  πρωτοβουλίας κ. Οδυσσέας Πότσης, ευχαρίστησε, μέσω του εκπροσώπου της κ. Σωτήρη Μουζάρα,  την επιχείρηση Ι. ΚΤΕΟ – AUTO TEST ΜΟΥΖΑΡΑΣ & ΣΓΟΥΡΟΣ Α.Ε. για την προσφορά της, σημειώνοντας ότι η επιτυχία και η ανταπόκριση που υπάρχει από ιδιώτες και επιχειρήσεις στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο είναι συγκινητική, απόρροια της οποίας είναι ο εξοπλισμός, μέχρι σήμερα, εννέα πολυσύχναστων χώρων σε Γιάννενα και Άρτα και έπεται συνέχεια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Τέλος πρόσθεσε ότι συνεχίζεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις για προσφορά απινιδωτών, η τοποθέτηση των οποίων και λαμβάνοντας υπόψη και την επιθυμία των δωρητών θα γίνει  με το νέο έτος.

 

 

Δείτε Επίσης

Επιτυχής κάλυψη του ορεινού αγώνα δρόμου στον Γράμμο από τον Ε.Ε.Σ Ιωαννίνων

Την Κυριακή 20/06/2021 το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of