Δευτέρα , 25 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Συνεχίζεται η πρωτοβουλία τοποθέτησης φορητών απινιδωτών

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία τοποθέτησης φορητών απινιδωτών

ΟΔ. ΠΟΤΣΗΣ- Σ. ΜΟΥΖΑΡΑΣΑπό:Γιώργος Γκόντζος

 

Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου για την ενίσχυση των δομών πρόληψης τυχόν αιφνιδίων καρδιακών επεισοδίων σε χώρους μαζικής συνάθροισης ,  συνεχίστηκε σήμερα με την τοποθέτηση εξωτερικού απινιδωτή στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ιωαννίνων, που λειτουργεί σε παραπλήσιο χώρο με τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και συντονιστής της όλης  πρωτοβουλίας κ. Οδυσσέας Πότσης, ευχαρίστησε, μέσω του εκπροσώπου της κ. Σωτήρη Μουζάρα,  την επιχείρηση Ι. ΚΤΕΟ – AUTO TEST ΜΟΥΖΑΡΑΣ & ΣΓΟΥΡΟΣ Α.Ε. για την προσφορά της, σημειώνοντας ότι η επιτυχία και η ανταπόκριση που υπάρχει από ιδιώτες και επιχειρήσεις στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο είναι συγκινητική, απόρροια της οποίας είναι ο εξοπλισμός, μέχρι σήμερα, εννέα πολυσύχναστων χώρων σε Γιάννενα και Άρτα και έπεται συνέχεια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Τέλος πρόσθεσε ότι συνεχίζεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις για προσφορά απινιδωτών, η τοποθέτηση των οποίων και λαμβάνοντας υπόψη και την επιθυμία των δωρητών θα γίνει  με το νέο έτος.

 

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments