Παρασκευή , 18 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σύσκεψη για τη λήψη αντιπλημμυρικών μέτρων στις Σέρρες

Σύσκεψη για τη λήψη αντιπλημμυρικών μέτρων στις Σέρρες

Έκτακτη σύσκεψη όλων των φορέων του νομού αποφασίστηκε για σήμερα το απόγευμα

serresA

Για τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο νομός Σερρών εξαιτίας των πλημμυρών ενημέρωσε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, σε συνάντηση που είχαν, νωρίτερα σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η σύγκληση έκτακτης σύσκεψης όλων των φορέων του νομού, στις 6:30 το απόγευμα, στo διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

Αυτή την ώρα, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κάνει επιτόπιο έλεγχο στον δήμο Εμμανουήλ Παππά και στις πληγείσες περιοχές, ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στην κοινότητα Αχινού, στον δήμο Βισαλτίας, όπου οι αρχές και ο στρατός δίνουν μάχη με τον χρόνο για την προστασία της περιοχής από τα ορμητικά νερά του Στρυμόνα.

1

SHARES

FacebookTwitter

Δείτε Επίσης

Δ.Ρώτας (ΠΟΜΕΝΣ)-Διαμαρτυρία για την εμπλοκή στρατιωτικού προσωπικού στην κατασκευή Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων – Μεταναστών στη Λέσβο

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Την έντονη διαμαρτυρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών για την “εμπλοκή Στρατιωτικού Προσωπικού ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of