Κυριακή , 2 Οκτωβρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σ.Ζούμπας (ΠΑΣΟΚ) – Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερότητας μέσα από συνεργασίες

Σ.Ζούμπας (ΠΑΣΟΚ) – Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερότητας μέσα από συνεργασίες

zoympas-stefanos_epiloges”Είναι περίεργο το  φαινόμενο.Επανερχόμαστε στα παλιά τετριμμένα.Αυτοί που λένε ότι πρεσβεύουν το νέο να ωθούν τους πολίτες σ’ ένα νέο δικομματισμό..Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερότητας μέσα από συνεργασίες που θα προκύψουν απ΄όσους πιστεύουν στο συνταγματικό τόξο και στην πορεία της χώρας μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση..” Αυτά ανέφερε ,μεταξύ άλλων .ο Στέφανος Ζούμπας,γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ ,στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) .
Μιλώντας για την εκλογική αναμέτρηση τόνισε πως ”ο Ελληνικός λαός θα δώσει με την ψήφο του το πραγματικό νόημα αυτών των εκλογών.
”Εμείς πιστεύουμε ”, πρόσθεσε,” σ’ αυτή τη διαδικασία ,οι συνεργασίες μας είναι πέρα και έξω από το ΠΑΣΟΚ ,με τη ΔΗΜΑΡ. με κινήσεις πολιτών που πιστεύουν στη σοσιαλδημοκρατία..”
Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Σ.Πρωτοψάλτης(Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης):Η  καταπολέμηση  της ανεργίας  είναι  ο βασικός μας στόχος. Η 9η «Ημέρα Καριέρας» στα Γιάννενα, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου

  Από :Γιώργος Γκόντζος([email protected])—   «Η  καταπολέμηση  της ανεργίας  είναι  ο βασικός μας στόχος.Όταν ανέλαβε  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments