Τρίτη , 1 Δεκεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Σ.Ζούμπας (ΠΑΣΟΚ) – Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερότητας μέσα από συνεργασίες

Σ.Ζούμπας (ΠΑΣΟΚ) – Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερότητας μέσα από συνεργασίες

zoympas-stefanos_epiloges”Είναι περίεργο το  φαινόμενο.Επανερχόμαστε στα παλιά τετριμμένα.Αυτοί που λένε ότι πρεσβεύουν το νέο να ωθούν τους πολίτες σ’ ένα νέο δικομματισμό..Η χώρα χρειάζεται μια κυβέρνηση σταθερότητας μέσα από συνεργασίες που θα προκύψουν απ΄όσους πιστεύουν στο συνταγματικό τόξο και στην πορεία της χώρας μας μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση..” Αυτά ανέφερε ,μεταξύ άλλων .ο Στέφανος Ζούμπας,γραμματέας της ΝΕ Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ ,στην εκπομπή ”ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) .
Μιλώντας για την εκλογική αναμέτρηση τόνισε πως ”ο Ελληνικός λαός θα δώσει με την ψήφο του το πραγματικό νόημα αυτών των εκλογών.
”Εμείς πιστεύουμε ”, πρόσθεσε,” σ’ αυτή τη διαδικασία ,οι συνεργασίες μας είναι πέρα και έξω από το ΠΑΣΟΚ ,με τη ΔΗΜΑΡ. με κινήσεις πολιτών που πιστεύουν στη σοσιαλδημοκρατία..”
Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

«Ορίζοντες Ηπείρου»: Κάποιοι παίζουν με την νοημοσύνη μας και την υγεία μας – Ένα μηχάνημα θερμομέτρησης και απολύμανσης που τοποθετήθηκε από την Περιφέρεια στο τελωνείο Κακαβιάς και δεν λειτούργησε ποτέ…

Από το περασμένο καλοκαίρι και με το άνοιγμα των συνόρων στον τουρισμό, οι αστυνομικοί και ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of