Παρασκευή , 1 Σεπτεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Τα Βόρεια Τζουμέρκα ταξιδεύουν στην Κύπρο.

Τα Βόρεια Τζουμέρκα ταξιδεύουν στην Κύπρο.

 

Στη Διεθνή τουριστική έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2018» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Απριλίου 2018, στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στην Λευκωσία θα συμμετέχει δυναμικά ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, στο περίπτερο της Περιφέρεια Ηπείρου. Στην έκθεση θα παρευρεθούν εκ μέρους του Δήμου, ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές και ο πρόεδρος Δ.Σ και Πρόεδρος Τουριστικής Προβολής Βαγγέλης Γιωτόπουλος, ενώ καλούνται οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες είτε να δηλώσουν συμμετοχή είτε να αποστείλουν διαφημιστικό υλικό έγκαιρα.

Η Έκθεση ΤΑΞΙΔΙ διοργανώνεται τα τελευταία 20 συναπτά έτη από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και την εταιρία DisplayArtPlc. Προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο από όλες τις επαρχίες της Κύπρου  Έχει καθιερωθεί ως ένας πολύ χρήσιμος θεσμός τον οποίο ο Κύπριος ταξιδιώτης αναμένει για να ενημερωθεί για όλα τα τουριστικά πακέτα που διατίθενται και να λάβει αποφάσεις για τα μελλοντικά του ταξίδια. Στη διάρκεια της έκθεσης, θα γίνει παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου συνολικά, σε αίθουσα της κρατικής έκθεσης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην κυπριακή αγορά, να συζητήσουν θέματα τουρισμού με τους κύπριους συναδέλφους τους αλλά και να ερευνήσουν την Κυπριακή αγορά για νέους συνεργάτες.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως συνεκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου και επειδή ο χώρος του περιπτέρου είναι περιορισμένος, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας και στα τηλέφωνα 26510-87143 & 26510-87141

Οι συνεκθετες που θα παραστούν και θέλουν, καθώς και όσοι δεν δύνανται να παραστούν και επιθυμούν να στείλουν διαφημιστικό υλικό που θα μοιραστεί (φυλλάδια), πρέπει το αργότερο ως την Μ. Πέμπτη, 5 Απριλίου, να το αποστείλουν, με δική τους ευθύνη, στα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού /Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, γραφεία: 141&143.

Το ύφος των περιπτέρων της περιφέρειας Ηπείρου είναι λιτό, χωρίς καμιά περιττή διακόσμηση, και δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία. Όσον αφορά τις κάρτες εισόδου, η διοργανώτρια εταιρία σε συνεννόηση με την διεύθυνση Τουρισμού, θα προσπαθήσει να προμηθευτή ικανό αριθμό καρτών και προσκλήσεων.

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments