Τετάρτη , 29 Ιουνίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Η καταστολή συνεχίζεται, καταγγέλλει το Σωματείο Επισιτισμού και Τουριστικών επαγγελμάτων Ν. Ιωαννίνων

Η καταστολή συνεχίζεται, καταγγέλλει το Σωματείο Επισιτισμού και Τουριστικών επαγγελμάτων Ν. Ιωαννίνων

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προχώρησε το Σωματείο Επισιτισμού και Τουριστικών επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων σχετικά με τη χθεσινή προσαγωγή μέλους του Δ.Σ:

«Χθες, 18 Νοεμβρίου, το απόγευμα, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επισιτισμού και Τουριστικών επαγγελμάτων Ν . Ιωαννίνων δέχθηκε «έλεγχο» από την Αστυνομία, ως προς (δήθεν)  την εγκυρότητα των εγγράφων του για μετακίνηση από το σπίτι του σε κατάστημα ειδών πρώτης ανάγκης. Και λέμε «δήθεν»,  διότι ο έλεγχος  ήταν η αφορμή!  Ο συνάδελφος μετά την επίδειξη του sms με τον αντίστοιχο κωδικό, της αστυνομικής του ταυτότητας και τα είδη που αγόρασε στο χέρι, οδηγήθηκε για έναν ακόμη δήθεν«έλεγχο» εξακρίβωσης στοιχείων.

Και εκεί απείλησαν το μέλος της Διοίκησής  του σωματείου , πως τον έχουν  στοχοποιήσει μετά την προχθεσινή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου. Δεν θα επιτρέψουμε την  παρακολούθηση εκλεγμένων συνδικαλιστών. Η Διοίκηση του Σωματείου ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ αυτές τις πρακτικές τρομοκράτησης των εργαζομένων που θέλουν να επιβάλλουν «σιγή νεκροταφείου» , απέναντι στις «ανατροπές του αιώνα» , που φέρνει η κυβέρνηση.

Λύσσαξαν, και είναι λογικό, αφού δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης από το Εργατικό Κέντρο προχθές, στα πλαίσια της απαγόρευσης εκδηλώσεων και διαδηλώσεων τιμής και μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η συγκέντρωση έγινε και τα γνήσια αντιαμερικανικά – αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα ακούστηκαν στην πόλη μας. Η καταστολή  ΔΕΝ μας τρομάζει. Οι εργαζόμενοι, οργανωμένοι στα συνδικάτα τους,  έχουν τη δύναμη να επιβάλλουν το δίκιο τους και να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους για υγεία, δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια!  

ΕΜΠΡΟΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ!!»

Δείτε Επίσης

Ο.Σαπολάγιεβα(Ομογενής από Μαριούπολη)- Η χορήγηση στην Ουκρανία του καθεστώτος υποψήφιας χώρας στην ΕΕ , συμβολική και ουσιαστική -Βαρβαρικές πρακτικές των Ρώσων.

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-Την συμβολική αλλά και την ουσιαστική σημασία  για την Ουκρανία και  τον ...