Κυριακή , 4 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Τερματισμός με πρωτιές στην Αλβανία για Π. Γεωργογιάννη – Δημ. Χαρίση!

Τερματισμός με πρωτιές στην Αλβανία για Π. Γεωργογιάννη – Δημ. Χαρίση!

Μετά από δύο συμμετοχές σε πανευρωπαϊκούς αγώνες Rally, άλλη μία μεγάλη πρόκληση έφτασε στο τέλος της για τους Παναγιώτη Γεωργογιάννη και Δημήτρη Χαρίση. Οι Έλληνες αναβάτες, μέλη της ομάδας Will2Way, συμμετείχαν με μηχανές ΚΤΜ στον 24ώρο αγώνα  Rally που διεξήχθη πρόσφατα στην Αλβανία με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία των Τιράνων.

Ο αγώνας συγκέντρωσε 100 συμμετοχές από όλη την Ευρώπη με μοτοσικλέτες, quad και ssv, εκ των οποίων μόνο δύο ήταν ελληνικές. Μετά από 24 ώρες συνεχούς οδήγησης και πάνω από 850 χλμ. μέσα στα αλβανικά βουνά, οι δύο Γιαννιώτες τερμάτισαν στην 10η και 11η θέση της γενικής κατάταξης. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γεωργογιάννης κατέλαβε την 4η θέση της κατηγορίας του (Μ2)  και ο Χαρίσης την 5η (Μ2).

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα οι δύο Γιαννιώτες οδήγησαν έξυπνα, με τακτική, αποφεύγοντας τα λάθη, είχαν πολύ καλό ρυθμό, ενώ η αλάνθαστη πλοήγησή τους μέσα στα βουνά ήταν άξια αναφοράς από συναθλητές και διοργανωτές!

Ήταν ένας αγώνας όπου τόσο η σωματική όσο και η πνευματική κατάσταση των αθλητών έπρεπε να βρίσκονται στο ανώτερο επίπεδο. Ήρθαν αντιμέτωποι με ακραίες καιρικές συνθήκες, με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, κρύο, βροχή, ομίχλη, με δύσκολα και επικίνδυνα οδηγικά περάσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας, με την απώλεια ύπνου για 24 συνεχείς ώρες. Παρόλα αυτά, κατάφεραν τελικά να δουν την καρό σημαία του τερματισμού!

Μετά το πέρας του αγώνα οι δύο οδηγοί εμφανώς συγκινημένοι δήλωσαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να τερματίσουμε. Προετοιμαστήκαμε πολύ σωστά και ακολουθήσαμε πιστά το αρχικό μας πλάνο χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε στιγμή. Βιώσαμε πολλές δύσκολες καταστάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά κατορθώσαμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και αυτό ήταν ένας από τους λόγους που μας οδήγησαν στον τερματισμό. Το μεγαλύτερο κέρδος από τέτοιες διαδικασίες είναι τα συναισθήματα που βιώνεις και η διαχείρισή τους. Δεν έχει να αποδείξει κανένας κάτι σε κάποιον, με τον εαυτό μας ερχόμαστε αντιμέτωποι και είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε να τερματίσουμε. Μη σταματάτε να ονειρεύεστε και να βάζετε στόχους»!

***

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια στάθηκαν οι:

Aurora Equipment

Monster-shop Παπαθεοδώρου,

DNA Air Filters,

Most Wanted Warehouse,

Enduro Greece,

Makan Trt,

Skoulikas trailer,

Visor Headlights,

Dimitris Athanasoulopoulos,

Kosmos place (Brussels🇧🇪)

καθώς και η εκπομπή της ΕΡΤ «Αuto Μoto ΕRT» και οι ιστoσελίδες bikeit.gr, 2wo.gr, Moto in Action, για τις εκτενείς αναφορές και αφιερώματα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επίσης και η ομάδα υποστήριξης αποτελούμενη από τους Φαρμάκη Αντώνη και Τσικνιά Χρήστο.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments