Κυριακή , 19 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Την στήριξη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ , στους πολύτεκνους ,μετέφερε ο Ν.Τσόλης

Την στήριξη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ , στους πολύτεκνους ,μετέφερε ο Ν.Τσόλης

 

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr—Την στήριξη των Δημοτικών συμβούλων της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ  και του επικεφαλής αυτής  Νίκου Γκόντα, μετέφερε ο Δημοτικός  Σύμβουλος κ. Ν. Τσόλης προς τον Πρόεδρο των πολυτέκνων και τους ίδιους τους πολύτεκνους  του Νομού Ιωαννίνων, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα το βράδυ  στο Καμπέρειο.

Ο Νίκος  Τσόλης ανέφερε μεταξύ άλλων:«Από τέτοιου είδους εκδηλώσεις, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα και είναι απαραίτητο να γίνονται πιο συχνά. Οι πολύτεκνοι είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του λαού μας, το οποίο προσφέρει τα μέγιστα και στην κοινωνία και στην οικονομία της χώρας και ειδικότερα στην περιοχή μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο πλάι αυτών των οικογενειών με όποιον τρόπο μπορούμε. Οι πολύτεκνες οικογένειες είναι εκείνες που σε δύσκολους καιρούς ενισχύουν το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας.

Η παράταξη μας, όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε να ενισχυθεί η πολύτεκνη οικογένεια πολυεπίπεδα. Με συντονισμένες προσπάθειες θα πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η δύσκολη καθημερινότητα των μελών τους. Είναι αδιανόητο για μας να μη στηρίζεται σήμερα η πολύτεκνη οικογένεια από την πολιτεία και ιδιαίτερα από τον Δήμο, ο οποίος έχει ιερή υποχρέωση να στηρίζει τους πολύτεκνους όπως και όπου μπορεί. Η μείωση της τιμής του νερού από την ΔΕΥΑΙ .η απαλλαγή των δημοτικών τελών, η δωρεάν συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Πνευματικού Κάντρου, ακόμη και η παροχή προϊόντων καθημερινότητας από το κοινωνικό  παντοπωλείο και φάρμακα, είναι μερικές παροχές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας πολύτεκνων. Είναι δική μας υποχρέωση και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να γίνουν όλα αυτά πράξη» 

 

 

 

.

Δείτε Επίσης

Ι.Κολοβού-.Οι εποχές γεννάνε μεγάλους ανθρώπους ,αλλά και οι μεγάλοι άνθρωποι καθορίζουν τις εποχές

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Είναι κάποιος μεγάλος.Αληθινά μεγάλος.Ακολουθώ αυτό που λέει ,να αγγίξει την αλήθεια και ακολουθώ ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of