Τετάρτη , 4 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / Τιμητικές ψήφοι από τον ΠΣΑΤ για τα κορυφαία Γιαννιώτικα «κουπιά»

Τιμητικές ψήφοι από τον ΠΣΑΤ για τα κορυφαία Γιαννιώτικα «κουπιά»

Μπορεί να μην επιλέχθηκαν για βραβείο κατά την ετήσια ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), όμως τα κορυφαία για φέτος «κουπιά» του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έλαβαν αρκετές ψήφους και κατέλαβαν με τα πληρώματά τους καλές θέσεις στην κατάταξη της κάθε κατηγορίας όσον αφορά στους καλύτερους αθλητές του 2019.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά γενικά στο άθλημα της Κωπηλασίας, την καλύτερη θέση, με βάση την ψηφοφορία του ΠΣΑΤ πήρε το πλήρωμα της Τετρακώπου άνευ των Εφήβων με τον Λεωνίδα Παλαιοπάνο, το οποίο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το πλήρωμα συμπληρώνουν οι Γ. Πεταλωτίδης – Δ. Ζωγράφος – Θ. Λαπίκοφ και κατέλαβε την ιδιαίτερα τιμητική πέμπτη θέση στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας (σε όλα τα αθλήματα) για το 2019.

Στην δε κατηγορία για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς το πλήρωμα της Δικώπου νέων Ανδρών με τους Θανάση Παλαιοπάνο και Γιάννη Καλανδαρίδη πήρε τη 10η θέση στην ψηφοφορία, ενώ ο Στέφανος Ντούσκος (Σκιφ νέων Ανδρών) έλαβε την 13η θέση.

Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους αθλητές του 2019 θα γίνει τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δείτε Επίσης

Λελογισμένη χρήση του νερού συνιστά η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα»

Έκκληση προς τους πολίτες Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που προκύπτουν στην υδροδότηση του δήμου μας λόγω ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of