Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Το «Γιαννιώτ΄κο» στηρίζει η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων

Το «Γιαννιώτ΄κο» στηρίζει η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων

Στο πλευρό της Κίνησης Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων, που ξεκίνησαν την παραγωγή των προϊόντων με την ετικέτα «Γιαννιώτ’κο», τάσσεται η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Θωμάς Μπέγκας, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με μέλη της Κίνησης.
Οι κύριοι Μιχάλης Τζίμας, Χρήστος Τσούρης και Νίκος Κατσάνος, ενημέρωσαν το Δήμαρχο για το εγχείρημα τους και για την θετική ανταπόκριση που βρήκε τόσο στους κτηνοτρόφους της περιοχής, όσο και στους καταναλωτές.
Στη συνάντηση διερευνήθηκαν τρόποι για να βοηθήσει έμπρακτα ο Δήμος Ιωαννιτών την Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων στα επόμενα της βήματα. Βήματα που έχουν να κάνουν με νέες προτάσεις προς το καταναλωτικό κοινό των Ιωαννίνων, οι οποίες δεν είναι προς το παρών ανακοινώσιμες.
Ο Δήμαρχος Ιωαννιτών διαβεβαίωσε τα μέλη της Κίνησης Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων πως «η Δημοτική Αρχή στέκεται στο πλευρό της Κίνησης στηρίζοντας το εγχείρημα».
Όπως υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας «για μας έχει πρωταρχική σημασία η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, όταν μάλιστα ο κτηνοτροφικός κόσμος της περιοχής μας έχει δεχθεί ισχυρά πλήγματα τα τελευταία χρόνια».
Να σημειωθεί ότι μεταξύ του Δημάρχου και των μελών της Κίνησης Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων, συμφωνήθηκε να υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στη συνέχεια.

Mpegkas

Δείτε Επίσης

Κρίσιμες αποφάσεις Δ.Σ. του Α.Σ.Δ.Σ.Α. Δ.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων

Με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ.Δ.Σ.Α. Δ.Ε. Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία πραγματοποιήθηκε την ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of