Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το «Δείπνο στο σκοτάδι» έρχεται στα Ιωάννινα

Το «Δείπνο στο σκοτάδι» έρχεται στα Ιωάννινα

Μια ξεχωριστή εμπειρία θα ζήσουν οι συμπολίτες μας που θα έχουν την τύχη να συμμετάσχουν στο «Δείπνο στο σκοτάδι». Θα έχουν την ευκαιρία να δουν για λίγο τη ζωή με άλλα μάτια, με τα μάτια των τυφλών.

Πρόκειται για ένα δείπνο που διοργανώνεται κάθε τόσο στην Ελλάδα από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Με άλλα μάτια», την οποία προσκάλεσαν στα Γιάννενα η λέσχη Λάιονς Ιωαννίνων  «Σελλοί» και ο Σοροπτιμιστικός όμιλος Ιωαννίνων «Διώνη» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου .

Δεκαπέντε  εθελοντές, ειδικά εκπαιδευμένοι, θα οδηγήσουν τους συμμετέχοντες σε αίθουσα με απόλυτο σκοτάδι, όπου θα δειπνήσουν, με τη βοήθεια πάντοτε των εθελοντών, ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις πλην της όρασης.

Μετά το δείπνο θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο “Du Lac”. Είσοδος με προπληρωμένες προσκλήσεις.

Τα έσοδα θα διατεθούν στην  ΕΛΕΠΑΠ

Χορηγοί:  Τράπεζα Ηπείρου, γραφικές τέχνες Δούβαλης/Αποστόλου, τυροκομείο Gjirofarm, Derma Δρ Εφη Μάρκου, Comitech, ζαχαροπλαστεία Μάντζιος, Fifth Element, ξενοδοχείο “Kôres”, ξενοδοχείο  Μικρό Πάπιγκο 1700, τροφοδοσία Πασσιάς, Πηγές Κωστηλάτας.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments