Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του παρουσιάζοντας ένα αριστούργημα της νεο-ελληνικής δραματουργίας: «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»

Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του παρουσιάζοντας ένα αριστούργημα της νεο-ελληνικής δραματουργίας: «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ»

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ
στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 8 και  9 Απριλίου

πολυθεατροparamyuiΑπό:Γιώργος Γκόντζος–Το Καλλιτεχνικό Σωματείο «οι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΙ» γιορτάζει τα 10 χρόνια από τη δημιουργία του (5/1/2006), 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και όχι μόνο, παρουσιάζοντας ένα αριστούργημα της νεο-ελληνικής δραματουργίας: «ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, που βασίζεται στο ομώνυμο έργο της Πηνελόπης Δέλτα.
Το ρωμαίικο αυτό έργο, που είναι κωμωδία και δράμα μαζί, παρακμή και ψυχική ανάταση, πίκρα και αισιοδοξία, πόνος και αλήθεια, είναι η ιστορία της πατρίδας μας! Ντυμένο στη μαγεία του παραμυθιού, αφήνει από τη μια να κυλήσει το δάκρυ ενός λαού κι από την άλλη να ορθωθεί η πίστη στις δυνατότητές του…
Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Παππά, τα σκηνικά & τα κοστούμια συλλογική εργασία, ενώ το έργο ντύνεται με την ανεπανάληπτη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι.
Ερμηνεύει σχεδόν όλο το δυναμικό της Θεατρικής Ομάδας του Σωματείου, πάνω από 30 ηθοποιοί “εραστές της Τέχνης”!
Το έργο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους και θα “ανεβεί” για 3 παραστάσεις στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα του, την Παρασκευή 8/4 στις 9:30μ.μ. και το Σάββατο 9/4 στις 5:30μ.μ. και στις 9:30μ.μ.
Γενική είσοδος: 7€ ή 5€ με προπώληση στα Βιβλιοπωλεία«ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ» & «ΧΑΡΤΕΞ»._

Δείτε Επίσης

«Η Σειρήνα της Μαρτινίκα» στην αυλή του Αρχοντικού Πυρσινέλλα

To Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών και το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων συνεχίζουν τις θερινές κινηματογραφικές ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of