Τρίτη , 18 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» και ο Γ. Ζάψας αντίθετοι στις απευθείας αναθέσεις

Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» και ο Γ. Ζάψας αντίθετοι στις απευθείας αναθέσεις

Σε ανακοίνωση της παράταξης «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» αναφέρονται τα εξής:

Το «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» εκφράζει για μια ακόμη φορά την αντίθεσή του στις «στοχευμένες» απευθείας αναθέσεις, στις οποίες κατά κόρον προβαίνει η περιφερειακή Αρχή. Το τελευταίο της κατόρθωμα ξεπερνά κάθε όριο. Δύο μήνες πριν τις εκλογές, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα διαφημιστικό βίντεο, με υπάρχον υλικό, αξίας 24.552 ευρώ.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 1η Μαρτίου, σε θέμα με τίτλο «Έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης και ανάθεσης υπηρεσιών για την δημιουργία διαφημιστικού βίντεο της Περιφέρειας Ηπείρου».

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής συνολικού προϋπολογισμού πλέον του 1 εκ. ευρώ, διαπιστώνουμε ότι προέρχεται από το κονδύλιο των εκτάκτων αναγκών και ειδικών δράσεων της Περιφέρειας (ΣΑΕΠ 530 Ηπείρου) που φαίνεται πως καλύπτει τα πάντα, από αντιπλημμυρικά μέχρι ταξίδι στην Σιγκαπούρη των 120 χιλ. ευρώ!

Η προσαρμογή του Προϋπολογισμού 2019 της Περιφέρειας Ηπείρου στις χρηματοδοτικές ανάγκες του προεκλογικού αγώνα της περιφερειακής Αρχής είχε αναδειχθεί με έμφαση κατά τη διαδικασία ψήφισης του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Εγκαλούμε τον περιφερειάρχη γιατί χρησιμοποιεί τα χρήματα των Ηπειρωτών για τη δική του προεκλογική προβολή, κάτι που συνιστά ηθική εκτροπή.

Οι πολιτικές και πρακτικές τύπου ΚΕΕΛΠΝΟ, που χρεοκόπησαν τη χώρα, αναπαράγονται στην περιφέρεια ως πιστό γενετικό αντίγραφο, οδηγώντας την Ήπειρο στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης και τις πρώτες της ανεργίας. Όσοι δεν γνωρίζουν το σκοτάδι ας κλείσουν τα μάτια να το ανακαλύψουν.

Η παράταξη «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» επιδιώκει, με την ψήφο των πολιτών, να υλοποιήσει μια πολιτική που θα σέβεται τις θυσίες και τους κόπους των Ηπειρωτών και θα υπηρετεί τις ανάγκες τους.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments