Τρίτη , 23 Ιούλιος 2019
Αρχική / Αθλητικά / Το Τσεπέλοβο κατέκτησε το τουρνουά ποδοσφαίρου Ζαγορίου

Το Τσεπέλοβο κατέκτησε το τουρνουά ποδοσφαίρου Ζαγορίου

–Από: Χάρης Δάφλος–  Η ομάδα του Τσεπελόβου κατέκτησε το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ζαγόρι, επικρατώντας στον τελικό του Παπίγκου με σκορ 4-2.

Ο τελικός, όπως και όλοι οι αγώνες της 20ης Ποδοσφαιρικής Συνάντησης Ζαγορίου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 18 Αυγούστου στο γήπεδο του Τσεπελόβου, προσέφερε πλούσιο θέαμα όπως μαρτυρά το σκορ και τον παρακολούθησαν δεκάδες φίλαθλοι.

Το κύπελλο ήθους που θεσπίστηκε φέτος για πρώτη φορά απονεμήθηκε σε δυο ομάδες που ξεχώρισαν για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, στο Καπέσοβο και στο Βρυσοχώρι.

Η απονομή του κυπέλλου στους νικητές έγινε από τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Γιάννη Μητσόπουλο, στην φιναλίστ ομάδα του Παπίγκου από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γαβριήλ Παπαναστασίου, στους διαιτητές από τον δημοτικό σύμβουλο Ηλία Ράπτη και το κύπελλο ήθους από τον αντιδήμαρχο Άγγελο Αρμένη.

Ο Δήμος Ζαγορίου συγχαίρει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά και εκφράζει την ικανοποίησή του για το ήθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές και παράγοντες όλων των ομάδων, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός και η ευγενική άμιλλα ενώνουν.

Δείτε Επίσης

Ο «Ίων» του Ευριπίδη στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης

Ο «Ίων» μετά μεγάλη επιτυχία που είχε  στην  Νέα Υόρκη και στο θέατρο Άλφα.Ιδέα, ολοκληρώνει ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

avatar
  Subscribe  
Notify of