Πέμπτη , 17 Σεπτεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Το L’atelier Garibaldi25 πραγματοποιεί την πρώτη του έκθεση στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το L’atelier Garibaldi25 πραγματοποιεί την πρώτη του έκθεση στην πόλη των Ιωαννίνων.

αφίσα έκθεσης6abaaa

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της έκθεσης στον εκθεσιακό χώρο “Δημ. Χατζή” στις 7:00 μμ.

“L’atelier Garibaldi25”, Γαριβάλδη 25, 45221 Ιωάννινα, Τηλ. 26510 35046

Διάρκεια έκθεσης: 7-18 Οκτωβρίου 2015

Ώρες λειτουργείας: 11:00  – 13:00 & 18:00 – 21:00 Είσοδος Ελεύθερη

Αυτό το φθινόπωρο του 2015, θα μπορέσετε να απολαύσετε τα πρώτα έργα από τους μαθητές του Latelier Garibaldi25, το εργαστήρι ελευθέρου σχεδίου και ζωγραφικής το μοναδικό εξειδικευμένο στην Ήπειρο για προετοιμασία στους διαγωνισμούς των Ανωτάτων Σχολών των Καλών Τεχνών και της Αρχιτεκτονικής.

Οι μαθητές του εργαστηρίου, όλων των ηλικιών σας παρουσιάζουν τα καλύτερα επιτεύγματά τους και Θα σας μεταφέρουν στην ανακάλυψη της ιστορίας της τέχνης, ταξιδεύοντας από την αφηρημένη ζωγραφική στην παραστατική, στις διαφορετικές και μικτές τεχνικές, του μολυβιού, του κάρβουνου, του παστέλ χρώματος και άλλων υλικών.

Σε αυτή την έκθεση θα είναι επίσης μια ευκαιρία να παρουσιαστεί η δουλειά των μαθητών που προετοιμάζονται να διαγωνιστούν στις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών της Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Φλώρινας και Ιωαννίνων.

Επιμέλεια: L’atelier Garibaldi25

Διοργάνωση: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών

Δείτε Επίσης

Ν.Τσιριγώτη(Λαϊκή Συσπείρωση Μυτιλήνης):Η κυβέρνηση επιδιώκει να εφαρμόσει την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας .Δεν θέλουμε το νησί μας να είναι φυλακή ανθρώπων. Η αστική τάξη της Τουρκίας εργαλειοποιεί το φαινόμενο των προσφυγικών ροών

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—   «Η κυβέρνηση επιδιώκει να εφαρμόσει την συνθήκη ΕΕ-Τουρκίας  και να αφήσει αυτούς τους   ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of