Πέμπτη , 13 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / «Τσάμηδες, διεκδικήσεις και η αλήθεια»… Παρουσιάζεται στα Γιάννενα το βιβλίο του Αντώνη Μπέζα

«Τσάμηδες, διεκδικήσεις και η αλήθεια»… Παρουσιάζεται στα Γιάννενα το βιβλίο του Αντώνη Μπέζα

Ομιλητές Μ. Σπυράκη, Γ. Βαληνάκης, Αθ. Γκότοβος

To ιδιαίτερα επίκαιρο βιβλίο του πρ. Υπουργού από τη Θεσπρωτία Αντώνη Μπέζα με τίτλο «Τσάμηδες, διεκδικήσεις και η αλήθεια» θα παρουσιαστεί από την εφημερίδα «Πρωϊνός Λόγος» Ιωαννίνων αύριο, Παρασκευή, 10 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ., στο Ξενοδοχείο «Grand Serai».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. (και εκ νέου υποψήφια) Μαρία Σπυράκη, πρ. Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο πρ. Υφυπουργός Εξωτερικών και Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Βαληνάκης και ο τ. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αθανάσιος Γκότοβος.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρ. Υπουργός και βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, ο πρ. Υπουργός και βουλευτής Ιωαννίνων Σταύρος Καλογιάννης και ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Βορειοηπειρωτικών Ερευνών Νίκος Υφαντής. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Εκδότης του «Πρωϊνού Λόγου» Γιάννης Κουτσολιόντος. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

***

Μέσα από το βιβλίο του Αντώνη Μπέζα αναδεικνύεται, με αδιάσειστα επιχειρήματα, η αλήθεια σχετικά με τους «Τσάμηδες» της Θεσπρωτίας, παρουσιάζονται οι επινοήσεις, οι στρεβλώσεις και οι μεθοδευμένες εγκληματικές ενέργειές τους σε βάρος του Θεσπρωτικού λαού κατά την περίοδο της ναζιστικής κατοχής και καταρρίπτεται με ντοκουμέντα η σχετική προπαγάνδα των Αλβανικών σοβινιστικών κύκλων.

 

Δείτε Επίσης

Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την απελευθέρωση των μετακινήσεων και το ωράριο κυκλοφορίας

Απελευθέρωση μετακινήσεων από τις 14 Μαΐου από νομό σε νομό και περιφέρεια σε περιφέρεια αποφάσισε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of