Σάββατο , 30 Μαΐου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Φώτης Βάββας (Διοικητής ΠΓΝΙ): « Τόσο το Πανεπιστημιακό όσο και το Χατζηκώστα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή περιστατικών νοσηλείας προσφύγων…»

Φώτης Βάββας (Διοικητής ΠΓΝΙ): « Τόσο το Πανεπιστημιακό όσο και το Χατζηκώστα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την υποδοχή περιστατικών νοσηλείας προσφύγων…»

hospitalΜιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Φώτης Βάββας Διοικητής  του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αναφέρθηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε  χθες με κλιμάκιο των ‘’Γιατρών χωρίς Σύνορα’’ και άλλους φορείς  για την κάλυψη των εκτάκτων περιστατικών νοσηλείας από τη φιλοξενία προσφύγων. Ο κ. Βάββας τόνισε την άψογη συνεργασία των Νοσοκομείων της πόλης με τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη για να υλοποιηθούν οι απαραίτητες συνθήκες  διαβίωσης όπως καθαρό νερό, υποδομή  δικτύων κοινής ωφελείας κ.α. τονίζοντας πως βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα και τα δύο Νοσοκομεία.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Θ.Καμπαγιάννης-Η περίπτωση του Β.Δημάκη συμπυκνώνει όλα τα ζητήματα του σωφρονιστικού συστήματος .Διεκδικούμε το αυτονόητο , το δικαίωμα.Αποκαρδιωτική η στάση του Υπουργείου

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Η περίπτωση του Β.Δημάκη συμπυκνώνει όλα τα ζητήματα του σωφρονιστικού συστήματος …Είναι ένας ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of