Δευτέρα , 2 Αυγούστου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Χάρης Θεοχάρης (Δημοκρατική Ευθύνη): «Διαφώνησα με την διγλωσσία στο ΠΟΤΑΜΙ. Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης έλεγε πως η έδρα ανήκει σε κάθε Βουλευτή και πως είναι φασιστικό και σταλινικό να ζητάς την έδρα…»

Χάρης Θεοχάρης (Δημοκρατική Ευθύνη): «Διαφώνησα με την διγλωσσία στο ΠΟΤΑΜΙ. Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης έλεγε πως η έδρα ανήκει σε κάθε Βουλευτή και πως είναι φασιστικό και σταλινικό να ζητάς την έδρα…»

2559488Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Χάρης Θεοχάρης  αναφέρθηκε στην νέα πολιτική κίνηση  ‘’Δημοκρατική Ευθύνη’ ’που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, εξηγώντας την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού ενώ απάντησε και στην ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για… κλεμμένη έδρα. «Μας λένε: Η χώρα δε χρειάζεται ένα νέο κόμμα τώρα. Εμείς λέμε: Η χώρα δε μπορεί να προχωρήσει χωρίς το καινούργιο. Μας λένε: Δεν πρέπει να διασπάσετε το μέτωπο. Εμείς λέμε: Είμαστε βαθιά ενωτικοί. Είμαστε βαθιά ανανεωτικοί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής. «Ενότητα χωρίς ανανέωση δεν δίνει καμία λύση. Η ένωση για να φύγει η λαίλαπα των «άλλων», οδηγεί μόνο στον εθνικό διχασμό. Η εποχή των σωτήρων τελείωσε. Είμαστε εδώ σήμερα γιατί άνθρωποι σαν εσάς, σαν εμάς , διψούν για να προσφέρουν» συμπλήρωσε. Ο  Χάρης Θεοχάρης διευκρίνισε ότι στην παρούσα φάση δεν συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας με κόμματα της κεντροαριστεράς, αλλά θα επανακαθορίσουν τη θέση τους αμέσως μετά τη Συνδιάσκεψη του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Π.Μαρινάκης-(Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ)–Απαντήσεις για τον εμβολιασμό στο video της ΟΝΝΕΔ-“Εμβολιαζόμαστε με τον τρόπο που επιτάσσει η επιστήμη και κερδίζουμε πίσω τις ζωές μας”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—  Μια  ακόμη  πρωτοβουλία  ,στα  πλαίσια της  συνολικής  καμπάνιας της  ΟΝΝΕΔ, για  τον εμβολιασμό ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of