Τετάρτη , 27 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Χάρης Θεοχάρης (Δημοκρατική Ευθύνη): «Διαφώνησα με την διγλωσσία στο ΠΟΤΑΜΙ. Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης έλεγε πως η έδρα ανήκει σε κάθε Βουλευτή και πως είναι φασιστικό και σταλινικό να ζητάς την έδρα…»

Χάρης Θεοχάρης (Δημοκρατική Ευθύνη): «Διαφώνησα με την διγλωσσία στο ΠΟΤΑΜΙ. Ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης έλεγε πως η έδρα ανήκει σε κάθε Βουλευτή και πως είναι φασιστικό και σταλινικό να ζητάς την έδρα…»

2559488Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Χάρης Θεοχάρης  αναφέρθηκε στην νέα πολιτική κίνηση  ‘’Δημοκρατική Ευθύνη’ ’που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα, εξηγώντας την ανάγκη αλλαγής του πολιτικού σκηνικού ενώ απάντησε και στην ανακοίνωση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για… κλεμμένη έδρα. «Μας λένε: Η χώρα δε χρειάζεται ένα νέο κόμμα τώρα. Εμείς λέμε: Η χώρα δε μπορεί να προχωρήσει χωρίς το καινούργιο. Μας λένε: Δεν πρέπει να διασπάσετε το μέτωπο. Εμείς λέμε: Είμαστε βαθιά ενωτικοί. Είμαστε βαθιά ανανεωτικοί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής. «Ενότητα χωρίς ανανέωση δεν δίνει καμία λύση. Η ένωση για να φύγει η λαίλαπα των «άλλων», οδηγεί μόνο στον εθνικό διχασμό. Η εποχή των σωτήρων τελείωσε. Είμαστε εδώ σήμερα γιατί άνθρωποι σαν εσάς, σαν εμάς , διψούν για να προσφέρουν» συμπλήρωσε. Ο  Χάρης Θεοχάρης διευκρίνισε ότι στην παρούσα φάση δεν συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας με κόμματα της κεντροαριστεράς, αλλά θα επανακαθορίσουν τη θέση τους αμέσως μετά τη Συνδιάσκεψη του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 11.03.2024 – ώρα 18.00.

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments