Τρίτη , 18 Μαΐου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Χάρης Θεοχάρης (ΠΟΤΑΜΙ) : «Άγαρμπη και εντελώς λανθασμένη η αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου… Παντελώς ανίκανη η Κυβέρνηση…»

Χάρης Θεοχάρης (ΠΟΤΑΜΙ) : «Άγαρμπη και εντελώς λανθασμένη η αποπομπή της Κατερίνας Σαββαΐδου… Παντελώς ανίκανη η Κυβέρνηση…»

xaris-theoxaris_2«Η κυβέρνηση έχει καθεστωτική αντίληψη και κοροϊδεύει τον Ελληνικό λαό .Δεν ενδιαφέρεται για την ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων», τόνισε μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (Στα σημεία των καιρών) ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, ο οποίος κατηγόρησε και τη ΝΔ ότι «δεν έχει έρεισμα να διαμαρτύρεται, γιατί άνοιξε το δρόμο για τέτοιες μεθοδεύσεις» με αφορμή την περίπτωσή του. Ο κ. Θεοχάρης άφησε αιχμές και για την Κατερίνα Σαββαΐδου δηλώνοντας ότι «την ανεξαρτησία μιας αρχής πρέπει να την υπερασπίζεσαι».Σύμφωνα με τον κ. Θεοχάρη ένας οργανισμός όπως η ΓΓ Εσόδων θα πρέπει να εισπράττει σωστά και να είναι ανεξάρτητος από τις πιέσεις.

Ακούστε τη συνέντευξη..

Δείτε Επίσης

Ο Γιαννιώτης φοιτητής του ΕΜΠ Γιάννης Τζαχρήστας μιλά για την νέα του διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό

Από: Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—-Ο Ιωάννης Τζαχρήστας, δευτεροετής φοιτητής της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of