Τρίτη , 23 Μαΐου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκδηλώσεις Ιωάννινα / Χαιρετισμός Περιφερειάρχη στην εκδήλωση του Ν.Τ./ΑΔΕΔΥ για την βράβευση της ομάδας έργου του “Οδηγού του Πολίτη”

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη στην εκδήλωση του Ν.Τ./ΑΔΕΔΥ για την βράβευση της ομάδας έργου του “Οδηγού του Πολίτη”

1415573Από:Γιώργος Γκόντζος

 “Παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για την Περιφέρεια Ηπείρου, αλλά για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους” χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης την ομάδα έργου του “Οδηγού του Πολίτη” της Περιφέρειας Ηπείρου,   σε εκδήλωση που οργάνωσε για τη βράβευσή της το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ιωαννίνων.

Ο Περιφερειάρχης, αναφερόμενος στη διάκριση που απέσπασε η Περιφέρεια Ηπείρου, κερδίζοντας το Ευρωπαϊκό Βραβείο Δημόσιου Τομέα 2015, υπογράμμισε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοί της,  κατάφεραν κάτι που δεν είχαν καταφέρει κατά το παρελθόν  άλλοι μεγαλύτεροι φορείς του Ελληνικού Δημοσίου με άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως ήταν το πρόγραμμα “Διαύγεια”, ή και ακόμη άλλες χώρες όπως η Γερμανία με τη φετινή συμμετοχή τους. Έδειξαν – πρόσθεσε- ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι προσφέρουν πολλά στο πλαίσιο της αρχής ότι το Δημόσιο είναι υπηρεσία στη διάθεση του πολίτη.

Καταλήγοντας ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης σημείωσε ότι ο “δημόσιος τομέας ως υπηρεσία και ο ιδιωτικός τομέας που παράγει πλούτο” πρέπει να συνεργάζονται στενά, κάτι για το οποίο, όπως συμπλήρωσε απαιτείται δουλειά, αλλά και σεβασμό από την κεντρική εξουσία.

Τέλος ο Περιφερειάρχης συνεχάρη το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ για την πρωτοβουλία του να οργανώσει τη σημερινή τιμητική εκδήλωση.

Οι βραβευθέντες

 Βραβεύτηκαν οι: Αλέξανδρος Γέροντας, που είχε τον συντονισμό υλοποίησης του έργου- Νικόλαος Ντέμος, που είχε την ευθύνη σχεδίασης και τεχνικής υποστήριξης  του δικτυακού τόπου  και τα μέλη της ομάδας έργου που είναι τα εξής:

Βορόπουλος Κωνσταντίνος, Γιακουμάρου Ελένη, Γκατζιάνης Γεώργιος, Δημητρίου Θωμαΐς, Ευθυμίου Βασίλειος, Ζάρρα Ελένη, Λώλη Παναγιώτα, Μέξη Αριστέα, Μπέλλου Αλίκη, Μπέλλου Κωνσταντίνα, Μπρίκος Αθανάσιος, Γιαννούση Πηνελόπη, Σαμαρά Ελένη, Σμπόνια Ιωάννα, Τζουμάκας, Kωνσταντίνος, Τούλη Αναστασία, Τσίλη Δήμητρα, Τσούτση Παναγιώτα, Φούκη Σοφία, Ψαθά Γεωργία, Δρίκου Αθηνά, Τζιμογιάννη Αικατερίνη, Καμπούρη Δέσποινα, Μίχου Παναγιώτα, Μπουκοβίνα Αγγελική, Λέκκας Περικλής, Τσιφτσής Νικόλαος, Κατηρτζίδη Ανθούλα, Παππά Αργυρώ, Χριστοδούλου Κων/νος, Ευτυχιάδης Γιώργος

 

Δείτε Επίσης

Τηλε-εκδηλώσεων συνέχεια από την Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών το ερχόμενο Σάββατο (13/3), στις 9:30 μ.μ., με ΝoisyΠ

Η Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών στο πλαίσιο του τρίτου κύκλου των εκδηλώσεων λόγου και τέχνης (μουσική, ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments