Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Χρήστος Μαντάς: “Έχει κλονιστεί η ενότητα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ”

Χρήστος Μαντάς: “Έχει κλονιστεί η ενότητα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ”

μανταςΤην άποψη ότι έχει κλονιστεί η ενότητα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αφού μεγάλο τμήμα της ομάδας δεν στήριξε τις επιλογές της κυβέρνησης, εξέφρασε μιλώντας σήμερα στο Δ/Ρ, στην εκπομπή ‘Πρωινή ενημέρωση’ (Χάρης Δάφλος), ο βουλευτής Ιωαννίνων και Γραμματέας της Κ.Ο., κ. Χρήστος Μαντάς.

Σχετικά με τα όσα λέγονται ότι ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, ο κ. Μαντάς τόνισε ότι είναι μία από τις σκέψεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και οι αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ ήταν κατηγορηματικός πως δεν υπάρχει σκέψη για κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εθνικής ενότητας.

Τέλος ο κ. Μαντάς τόνισε ότι δεν αποκλείει να πάμε σε πρόωρες εκλογές εάν δεν βρεθεί τρόπος στήριξης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Ακούστε το ηχητικό…
httpssss://soundcloud.com/dimotikoradiofono/giqbrhcjftbx

Δείτε Επίσης

Γ.Λαμπρούλης-Θεωρώ φυσικά αυτονόητο καθήκον μου ,ως γιατρός πνευμονολόγος, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου δίπλα ,μαζί με τους συναδέλφους μου-Φυσικά και δεν αναστέλλονται οι διεκδικήσεις λύσεων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Στην παρούσα φάση προέχει, προείχε και προέχει και η πρακτική συμβολή στην προάσπιση ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of