Κυριακή , 13 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτική / Χ.Κάτανας(βουλευτής ΑΝΕΛ Κοζάνης):”Η κυβέρνηση βρέθηκε με το πιστόλι στον κρόταφο”

Χ.Κάτανας(βουλευτής ΑΝΕΛ Κοζάνης):”Η κυβέρνηση βρέθηκε με το πιστόλι στον κρόταφο”

kattt_0Ο βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ, κ. Χάρης  Κάτανας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Βίκυς Μιχέλη ‘Στα σημεία των καιρών’ τονίζοντας τη σπουδαιότητα της προχθεσινής ψηφοφορίας από την μεταπολίτευση και μετά. «Η κυβέρνηση βρέθηκε με το πιστόλι στον κρόταφο. Η διαπραγμάτευση που πέτυχε ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για αυτό το διάστημα, όχι όμως αυτά που θέλει ο λαός. Η θετική ψήφος που καθορίζει τη βιωσιμότητα του κράτους ήταν χρέος και καθήκον όλως των βουλευτών.»

Ο κ.  Χ.Κάτανας απέφυγε να σχολιάσει το ‘όχι’ ορισμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μόνο ότι διαφωνεί με τη συγκεκριμένη κίνησή  αλλά αποτελεί δικαίωμά τους. «Μόνο ο λαός μπορεί να μας κρίνει καθώς έχει πονηρευτεί αρκετά, ειδικά τα τελευταία πέντε χρόνια» τόνισε.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το περιστατικό του ίδιου με τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη είπε πως «θεωρώ ότι είναι ένα ατυχές γεγονός που δεν πρέπει να προβληθεί περισσότερο. Πρώτη και τελευταία φορά κάνω κάτι τέτοιο και βγαίνω εκτός εαυτού. Ο κ. Γεωργιάδης έκανε μία επίθεση προς το πρόσωπό και την οικογένειά μου με υβριστικά σχόλια, μετά από δική μου παρέμβαση  στον κ. Βενιζέλο. Η αυθάδεια και η έλλειψη σεβασμού έχουν τα όριά τους. Δείτε το βίντεο…»make music movie

 

Δείτε Επίσης

Σταύρος Καλογιάννης: «Η κύρωση από τη Βουλή της Απόφασης για τους ίδιους πόρους της ΕΕ αποτελεί προϋπόθεση για την ενεργοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης»

Στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το σ/ν για τους ίδιους πόρους της ΕΕ, τοποθετήθηκε ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of