Παρασκευή , 31 Μαρτίου 2023
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Νέα των Δήμων / Χ. Σιαφάκας, Α. Κουτρούμπα, Κ. Χαρακλιάς, Δ. Πετανίτης, Γ. Πανέτας και Μ. Βλάχος οι νέοι Αντιδήμαρχοι Αρταίων

Χ. Σιαφάκας, Α. Κουτρούμπα, Κ. Χαρακλιάς, Δ. Πετανίτης, Γ. Πανέτας και Μ. Βλάχος οι νέοι Αντιδήμαρχοι Αρταίων

NEOI ANTIDHMARXOI PHOTOΑπό:Γιώργος Γκόντζος—Το έναυσμα για συνέχιση της σκληρής δουλειάς προς όφελος των Αρτινών πολιτών έδωσε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στους νέους Αντιδημάρχους, που αναλαμβάνουν καθήκοντα για ενάμιση έτος. Η αλλαγή στους Αντιδημάρχους έγινε στο πλαίσιο της ομόφωνης συμφωνίας των μελών της Δημοτικής Αρχής κατά την έναρξη της θητείας, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι:

  • Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, ο κ. Σιαφάκας Χριστόφορος, με κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα ΦΙΛΟΘΕΗΣ (τηλ. επικοινωνίας: 2681362261)
  • Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού, Εξυπηρέτησης του Δημότη, Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης,  η κ. Κουτρούμπα Άννα – Μαρία (τηλ. επικοινωνίας: 2681362286)
  • Πολιτισμού, Τουρισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, ο κ. Χαρακλιάς Κωνσταντίνος, με κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα ΑΡΤΑΙΩΝ (τηλ. επικοινωνίας: 2681022811)
  • Αγροτικής Ανάπτυξης & Αδειοδοτήσεων ο κ. Πετανίτης Δημήτριος, με κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 2681362287)
  • Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Καθημερινότητας o κ. Πανέτας Γεώργιος, με κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ (τηλ. επικοινωνίας: 2681362227)
  • Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πρασίνου, ο κ. Βλάχος Μιχαήλ, με κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 2681362265)

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης, αφού ενημέρωσε τους Αντιδημάρχους για τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους, τους συνέστησε την συνεχή και στενή συνεργασία με τους Διευθυντές και τα στελέχη των Υπηρεσιών, τους Προέδρους και τα μέλη των δημοτικών/τοπικών συμβουλίων και τους δημότες, για την επίλυση των αιτημάτων που αφορούν κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές και υλικοτεχνικές δυνατότητες του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ανέφερε:

«Θέλω να καλωσορίσω τους νέους αντιδημάρχους Χριστόφορο Σιαφάκα, Άννα –Μαρία Κουτρούμπα, Κώστα Χαρακλιά, Δημήτρη Πετανίτη, Γιώργο Πανέτα και Μιχάλη Βλάχο και να τους ευχηθώ καλή θητεία. Είμαι βέβαιος, ότι θα συνεχίσουν το υψηλό επίπεδο δουλειάς που υπήρχε τα δυο προηγούμενα χρόνια, με αποκλειστικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των Αρτινών πολιτών και την χάραξη της αναπτυξιακής πορείας που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή για την Άρτα.  

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πρώην αντιδημάρχους Κώστα Πατήλα, Γιώργο Μπαλάγκα, Χάρη Παπάζογλου, Δημήτρη Νταλάκα, Γιώργο Καραγεώργο και Νίκο Λιόντο για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δυο χρόνια. Ο καθένας στον τομέα που του ανατέθηκε δούλεψε με αυταπάρνηση και με αποτελεσματικότητα, γεγονός που φαίνεται ήδη και που θα αποτυπωθεί και στον επερχόμενο απολογισμό πεπραγμένων για την διετία της παρούσας δημοτικής αρχής.

Συνεχίζουμε όπως ακριβώς ξεκινήσαμε, σαν μια γροθιά, μένοντας πιστοί στο όραμά μας για την Άρτα. Η εμπειρία που απέκτησαν οι πρώην αντιδήμαρχοι είναι πολύτιμη για τους νέους, ενώ η συνεργασία τους τις προηγούμενες ημέρες ήταν υποδειγματική και μπορώ να πω ότι δεν θα χαθεί ούτε μια ημέρα και πως η μετάβαση από τη μια θητεία στην άλλη θα είναι ομαλή».

Σε δηλώσεις τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι, αφού ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους, καθώς και τους προκατόχους τους Αντιδημάρχους, δεσμεύθηκαν για συνέχιση της σκληρής δουλειάς στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους προς όφελος των Αρτινών πολιτών.

Δείτε Επίσης

Τα σημεία με μωβ κάδους στο Δήμο Ιωαννιτών

Θετική είναι η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα για ανακύκλωση ρούχων, υποδημάτων και άλλων αξεσουάρ ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments