Πέμπτη , 21 Μαρτίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / «Ένας περίπατος με τα αγάλματα στη Λίμνη»

«Ένας περίπατος με τα αγάλματα στη Λίμνη»

Για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων (ΝΠΔΔ Υπουργείο  Παιδείας & Θρησκευμάτων), ως πολιτιστικός φορέας της πόλης, συμμετέχει με ευχαρίστηση στις εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα του φετινού 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, ανταποκρινόμενη στην πρόταση συνεργασίας της Οργανωτικής Επιτροπής Ioannina Lake Run 2019.

Ένας περίπατος στις άκρες της Λίμνης αποκαλύπτει θησαυρούς τους οποίους η καθημερινότητά μας κρατά «αόρατους». Πώς θα ήταν η Λίμνη Παμβώτιδα χωρίς αυτούς; Ας μυηθούμε στη γοητεία αυτού του πλούτου…

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Δράσεων και Εκδηλώσεων της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης, Βιβλιοθήκης Γνώσης & Συναισθήματος επιμελήθηκε τον όλο σχεδιασμό και υλοποίηση της εκδήλωσης, η οποία απευθύνεται σε παιδιά πρώτης σχολικής ηλικίας (αριθμός περιορισμένος/με εγγραφή). Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, στις 6:00 το απόγευμα στον ισόγειο χώρο της Βιβλιοθήκης και είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους να την παρακολουθήσουν συμμετέχοντας στα πολιτιστικά δρώμενα του 13ου Γύρου της Λίμνης, ενός θεσμού που με τον τρόπο αυτό συνδέει τον τοπικό πολιτισμό με τη σύγχρονη πολύμορφη φυσιογνωμία της πόλης.

 

Δείτε Επίσης

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “ΣΤΗΣ ΤΖΑΜΑΛΑΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΞΕ ΚΑΘΕ «ΜΑΣΚΑΡΑ»”

Στη φωτιά της Τζαμάλας με μουσική, χορό και μπόλικο τσίπουρο, κρασί και φασολάδα οι εργαζόμενοι ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments