Δευτέρα , 15 Απριλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ήττα για τον Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με ένα γκολ διαφορά και με παράπονα για τη διαιτησία!

Ήττα για τον Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με ένα γκολ διαφορά και με παράπονα για τη διαιτησία!

AOI KILKISΑπό:Γιώργος Γκόντζος:–Ήττα στο Κιλκίς, παράπονα για τη διαιτησία!

– Με ένα γκολ διαφορά ηττήθηκε η ομάδα των Ιωαννίνων, με τους διαιτητές να παίζουν τον δικό τους… ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο

Αν και στην έδρα του Κιλκίς η ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε ακόμη και με τέσσερα γκολ διαφορά, αυτή δεν ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη, καθώς οι διαιτητές του αγώνα είχαν… άλλη άποψη.

Η ομάδα του Κώστα Χαρίση, παρά τις απουσίες παικτών, είχε ταξιδέψει στο Κιλκίς, με σκοπό τη νίκη. Οι παίκτες του Α.Ο. Ιωαννίνων, έκαναν απλά το καθήκον τους και απέδωσαν πολύ καλό χάντμπολ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Από την αρχή του αγώνα οι Γιαννιώτες μπήκαν δυνατά, και σχεδόν όλο το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τις δυο ομάδες ισόπαλες, ενώ ολοκληρώθηκε με 7-7.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΑΟΙ, έδειξαν την αποφασιστικότητά τους, να πάρουν το ματς, και ήδη στο 45’, ήταν μπροστά με 11-15. Και ενώ όλα έδειχναν πως ο ΑΟΙ μπορούσε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος, από το 50’ και μετά… μίλησαν οι διαιτητές (Αναστασίου – Λιακόπουλος).

Τα πέναλτι υπέρ του Κιλκίς αρκετά, οι δίλεπτες αποβολές για τους παίκτες του ΑΟΙ, πολλές, (αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως οι δίλεπτες αποβολές, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 3 σε βάρος του Κιλκίς και 7 σε βάρος των Ιωαννίνων), και πέντε λεπτά πριν το τέλος η ομάδα των Ιωαννίνων αναγκάστηκε να παίξει ακόμη και με τρεις παίκτες, με αποτέλεσμα τελικά το Κιλκίς να πάρει τη νίκη με ένα γκολ διαφορά, 20-19.

Ωστόσο επειδή οι δυο ομάδες βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση, ο ΑΟΙ, έχει το αβαντάζ σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας, καθώς στο παιχνίδι στα Γιάννενα είχε κερδίσει με 29-23 και μετρά η διαφορά τερμάτων.

Εκτός από την πολύ καλή εμφάνιση όλων των παικτών του ΑΟΙ, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, οι Γιαννιώτες κρατούν και την εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα, Βασίλη Μέλλου, που μετά από αρκετό καιρό εξαιτίας τραυματισμού, επέστρεψε στην ενεργό δράση και… κατέβασε ρολά.

Επόμενο ματς για τον ΑΟΙ, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στο Κλειστό της Λιμνοπούλας, όπου για την 14η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 κατηγορίας, αντιμετωπίζει την ομάδα της Δράμας, σε ένα παιχνίδι που θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα.

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 3-5, 5-5, 6-6, 7-7 (ημ), 9-10, 11-12, 11-15, 14-16, 17-18, 20-19 (τελ).

ΓΑΣ Κιλκίς: Ευ. Κόβλακας, Κ. Κολεσιώτης, Δημ. Παπαδόπουλος (7), Θ. Φυτανίδης, Εμ. Στρίκος (3), Αλ. Γιαβασίδης, Δ. Μπασιούκας, Α. Μαυρόπουλος, Χρ. Καραβασίλης (3), Α. Τοκατζόγλου (3), Α. Φαχουρίδης, Χρ. Μπαλάσκας, Χ. Τσιβιντζέλης, Σ. Ανασταδιάδης, Ε. Λασκάκης, Μ. Tasic (4).

Α.Ο. Ιωαννίνων (Κώστας Χαρίσης): Β. Μέλλος, Κ. Φωτιάδης, Σπ. Ζαμπαλάς (3), Κ. Λάκκας, Στ. Σίμος (1), Γ. Γεωργίου (6), Κ. Τζούκας, Γ. Σκανδάλης (4), Στ. Δούγιας, Δημ. Λιάτσος (5), Κ. Σήτας, Γ. Γότσης, Γ. Πανταζής, Αλ. Δήμου.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments