Τετάρτη , 20 Μαρτίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΑΘ.Μωρόγιαννης( Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων)- Να φέρουμε το κόμμα πιο κοντά στην κοινωνία και τους νέους ανθρώπους.Ελπίζω να τα καταφέρουμε.Είμαστε σε καλό δρόμο.

ΑΘ.Μωρόγιαννης( Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων)- Να φέρουμε το κόμμα πιο κοντά στην κοινωνία και τους νέους ανθρώπους.Ελπίζω να τα καταφέρουμε.Είμαστε σε καλό δρόμο.

MVROGIANNHSΑπό:Γιώργος Γκόντζος–   “Προσπαθούμε να φέρουμε το κόμμα πιο κοντά στην κοινωνία και τους νέους ανθρώπους.Ελπίζω να τα καταφέρουμε.Είμαστε σε καλό δρόμο..”  Αυτό τόνισε ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Αθανάσιος Μωρόγιαννης , μιλώντας στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ”  (Γιώργος Γκόντζος ), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Προσδιόρισε τους ακόλουθους τρεις στόχους για το επόμενο διάστημα :   “Πρώτον.Να μιλήσουμε ιδεολογικά ,να προσπαθήσουμε να βρούμε την ταυτότητά μας.Να κάνουμε μια κριτική εσωτερικά και μια γόνιμη κριτική,στους δικούς μας κύκλους, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ιδεολογικά δυνατοί για την μετωπική αντεπίθεση στην κυβέρνηση της αριστεράς.

Δεύτερον.Να έχουμε πολύ έντονο και πολύ σωστά οργανωμένο τον κομματικό φορέα.Απεμπλοκή από τα λάθη του παρελθόντος και λόγω της ηλικίας μας και της διάθεσής μας για δουλειά ,να είμαστε ευέλικτοι και αποδοτικοί.

Τρίτον.Να μιλήσουμε πραγματικά στην κοινωνία,Μια κοινωνία που όσον αφορά την δική μας την γενιά έχει πάρα πολλά προβλήματα”

Ακούστε την συνέντευξη

Δείτε Επίσης

Ά. Μπάφας-Επιβραβεύτηκε  η θετική  πρόταση, η προοπτική και αποτυπώθηκε το έργο.Αποδοκιμάστηκε η άρνηση της πραγματικότητας,η έλλειψη πρότασης, η τοξικότητα

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Γνωρίζαμε  ότι  θα είμαστε  πρώτοι ,γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα πολύ καλό  ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments