Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ανακοίνωση για την διακοπή ρεύματος την Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Ανακοίνωση για την διακοπή ρεύματος την Κυριακή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

newego_LARGE_t_1101_54013045Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Φώτης Βάββας,περιέχονται αναλυτικά στοιχεία για την διακοπή ρεύματος το πρωί της Κυριακής:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΓΝΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 11/10/2015

 Περίπου στις 06:00 π.μ. υπήρξε διακοπή της ΔΕΗ. Όπως αποδείχτηκε η βλάβη ήταν στο εξωτερικό δίκτυο της ΔΕΗ, στην περιοχή ΔΙΕΘΝΕΣ.

  1. Λειτούργησαν κανονικά οι γεννήτριες του Νοσοκομείου, στο κεντρικό κτίριο, στο κτίριο Φ.Ι.Α., στο κτίριο του Ξενώνα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» και στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου.
  2. Περίπου στις 08:00 π.μ. (έναρξη εφημερίας του Νοσοκομείου) ενημερώθηκε από τον διοικητικό υπάλληλο του ΤΕΠ η εφημερεύουσα της Διοικητικής Υπηρεσίας, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου στις 08:10 π.μ. για τα προβλήματα που είχαν ανακύψει, καθώς είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας τα ιατρικά μηχανήματα που δεν καλύπτονται από γεννήτρια, όπως:
    • Αναλυτές εργαστηρίων.
    • Μαγνητικός και αξονικός τομογράφος.
    • Πληροφοριακό σύστημα του Νοσοκομείου (ΤΕΠ – Παραγγελία εξετάσεων – Σωληνωτό ταχυδρομείο)
  3. Κατά τη φάση της διακοπής έγιναν απεγκλωβισμοί στους ανελκυστήρες από τεχνικούς του Νοσοκομείου.
  4. Υπήρξε άμεση επικοινωνία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Φώτη Βάββα με τον Διοικητή του ΓΝΙ «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» (08:23 π.μ.) ώστε να είναι σε ετοιμότητα το εν λόγω Νοσοκομείο προκειμένου να δεχτεί περιστατικά που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης, με το ΕΚΕΠΥ (08:25π.μ.), με τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου (08:30 π.μ.), ο οποίος είχε ήδη ενημερωθεί από τους τεχνικούς βάρδιας του Νοσοκομείου και με τον Προϊστάμενο Εκμετάλλευσης Δικτύου ΔΕΔΗΕ περιοχής Ιωαννίνων (08:38 π.μ.).
  5. Ακολούθησε (στις 08:45 π.μ.) σύσκεψη στο Γραφείο της Διοίκησης με τον Διοικητή, τον Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, τον εφημερεύοντα προϊστάμενο της Διοικητικής Υπηρεσίας, τον Υποδιευθυντή Πληροφορικής, τον προϊστάμενο Hardware και τη γενική υπεύθυνη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας για την εκτίμηση και αντιμετώπιση της κατάστασης.
  6. Περίπου στις 09:00 π.μ. αποκαταστάθηκε η βλάβη της ΔΕΗ.
  7. Μετά την αποκατάσταση της βλάβης, όλα τα μηχανήματα και οι λειτουργίες του Νοσοκομείου επανήρθαν κανονικά.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΒΑΒΒΑΣ

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments