Τρίτη , 23 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής

Ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ για τον απολογισμό της δημοτικής αρχής

HPIM2066[1]Από:Γιώργος Γκόντζος

Ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ

“Από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ μετά την φιέστα-φιάσκο του ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ της Δημοτικής Αρχής  επισημαίνονται τα εξής:

Με ατελείωτα ΘΑ και χωρίς ίχνη  αυτοκριτικής,  ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θωμάς Μπέγκας, προσπάθησε κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε πολυτελές Ξενοδοχείο της πόλης μας, να περιγράψει τα πεπραγμένα της σημερινής Δημοτικής Αρχής, για το διάστημα που έχει την ευθύνη της διαχείρισης στο Δήμο Ιωαννιτών. Ενας απολογισμός που έχασε κάθε έννοια, αφού είχε να κάνει με τα δήθεν οράματα της  Δημ.Αρχής που θα έδιναν την προοπτική αναδημιουργίας όπως αρέσκεται να τονίζει κατά κόρον ο κ.Μπέγκας

‘Ετσι λοιπόν ο απολογισμός, μετατράπηκε σε  μια φιέστα άνευ ουσίας και περιεχομένου, από την οποία οι συμπολίτες δεν έχουν να  προσδοκούν καλύτερες μέρες, διότι ένα τόσο φτωχό παρελθόν προδικάζει ένα πιο πενιχρό μέλλον.

Σχεδόν έξι χρόνια τώρα η Δημοτική Αρχή αρκείται στους ατέρμονες βερμπαλισμούς και στους μεγαλοϊδεατισμούς, χωρίς οι συμπολίτες σε όλα τα μήκη και πλάτη  του Δήμου να απολαμβάνουν τα αγαθά της χρηστής και υπεύθυνης διαχείρισης και  τα υπεσχημένα. Έξι χρόνια ακούνε τα ίδια και τα ίδια και η ζωή των συμπολιτών αντι να καλυτερεύει χειροτερεύει.Μιά μικρή ματιά στην εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος Ιωαννιτών από την καθαριότητα μέχρι τους δρόμους, τον φωτισμό, την ύδρευση ,φτάνουν  να αποδείξουν την αδυναμία και την ανικανότητα της Δημοτικής.Αρχής να διαχειριστεί την απλή καθημερινότητα.

 

Ο απολογισμός του Δημάρχου ήταν μια κακογραμμένη έκθεση ιδεών, χωρίς να περιέχει ενδιαφέροντα θέματα για τον Δήμο και τους Δημότες. Ήταν μια φτηνή επίδειξη γνώσεων κενή περιεχομένου και για να πείσει για την σπουδαιότητα προτίμησε πολυτελή αίθουσα Ξενοδοχείου της πόλης και όχι το Δημαρχείο όπου είναι ο φυσικός χώρος.

Η τεράστια κινητοποίηση που έκανε η Δημοτική Αρχή όλο το προηγούμενο διάστημα για προσέλευση κοινού, αποδείχτηκε φιάσκο και αυτό διότι οι συμπολίτες χόρτασαν οράματα και μεγάλα λόγια, που δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα την οποία ζούνε στο πετσί τους.

Οι συνεχείς ασκήσεις επί χάρτου της σημερινής Δημοτικής Αρχής, η οποία είναι συνέχεια της προηγούμενης, δεν συγκίνησαν τους Γιαννιώτες, οι οποίοι σε μια τέτοια κορυφαία στιγμή όπως είναι Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, γύρισαν την πλάτη παραδίδοντας μαθήματα υπευθυνότητας στην ανεύθυνη Δημοτική Αρχή και απείχαν από το προσκλητήριο , φιέστα, που προσπάθησε να οργανώσει  ο κ. Μπέγκας για να αποδειχτεί ότι ο βασιλιάς ήταν και παραμένει γυμνός.

Όσον αφορά για νέα έργα στο δήμο μας, αυτά παραμένουν στη σφαίρα του επιθυμητού και του οραματισμού της δημοτικής αρχής και ό,τι έχει συμβεί  σ αυτή τη πόλη έχει την σφραγίδα των Δημοτικών Αρχών της   Θητείας της δικής μας παράταξης, η οποία όσο κι αν ενοχλεί την σημερινή δημοτική αρχή, είναι εκείνη που ανέδειξε τον  τον δήμο  Ιωαννιτών ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΡΓΩΝ.Έργα που άλλαξαν ριζικά την εικόνα της πόλης, εντάσσοντάς την στους χρυσούς τουριστικούς προορισμούς τρείς φορές!Έργα που χρηματοδοτήθηκαν εξ ολοκλήρου από κονδύλια της ΕΕ, χωρίς να επιβαρυνθούν ούτε ένα ευρώ οι συμπολίτες μας.Τέλος σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία της παράταξής μας στην χθεσινή συνεδρίαση,  αυτή υπήρξε συνειδητά αντιπροσωπευτική, διότι διαφωνεί καθετα σε κινήσεις και πράξεις εντυπωσιασμού, όπως αυτές που συνηθίζει  να κάνει η Δημοτική Αρχή για να καλύψει την αδυναμία και την ανικανότητά της!”

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments