Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Αρχική / Εκπαίδευση / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ -Καλή πρόοδο και πάντοτε επιτυχίες.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ -Καλή πρόοδο και πάντοτε επιτυχίες.

%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b1Από;Γιώργος Γκόντζος–Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του δήμου Ιωαννιτών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ  με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς αναφέρονται τα εξής:

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα και μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς από το πρωί  βρίσκονται επί ποδός,   για την έναρξη των μαθημάτων.

Μια ακόμη χρονιά, οι τρεις αυτές κατηγορίες Ελλήνων πολιτών, καλούνται να  δώσουν  τον αγώνα τον καλό για την απόκτηση γνώσεων των νέων παιδιών της πατρίδας μας, που κάτω από ένα σωρό αντιξοότητες, καλούνται να είναι συνεπείς ο καθένας από την θέση ευθύνης που κατέχει.

Η πόλη  των γραμμάτων,  έχει το προνόμιο να βρίσκεται πολύ ψηλά στον χώρο της εκπαίδευσης και παραδοσιακά έχει αποδείξει ότι οι εκπαιδευτικοί διαθέτουν όλα τα εφόδια εκείνα, που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες, για υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Οι επιτυχίες των Γιαννιωτόπουλων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, όλα τα προηγούμενα χρόνια, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές  καθώς και  το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει  μαθητές, δασκάλους και γονιούς.

Με τον καθιερωμένο αγιασμό στα σχολεία και με το καλωσόρισμα εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας σε νέους και παλιούς μαθητές,  των δύο πρώτων  βαθμίδων της εκπαίδευσης, σήμερα γίνεται η επιστροφή στα θρανία των μαθητών μας και στις  σχολικές αίθουσες οι δάσκαλοι τους

Ο επικεφαλής της  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ  κ. Νίκος Γκόντας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης μας, εύχονται καλή σχολική χρονιά , καλή πρόοδο και πάντοτε επιτυχίες.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments