Παρασκευή , 12 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ : Κόλαφος για την δημοτική αρχή και την διοίκηση της ΔΕΥΑΙ η ακύρωση της απόφασης για μείωση τελών σύνδεσης αποχέτευσης

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ : Κόλαφος για την δημοτική αρχή και την διοίκηση της ΔΕΥΑΙ η ακύρωση της απόφασης για μείωση τελών σύνδεσης αποχέτευσης

1429553009_-ΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ-300x132.jpg

 Σε ανακοίνωση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ για την ακύρωση της απόφασης για μείωση τελών σύνδεσης αποχέτευσης,τονίζεται:

Η ακύρωση της απόφασης για μείωση τελών σύνδεσης αποχέτευσης από την επιτροπή αρθρου 152 ,αποτελεί κόλαφο για την δημοτική αρχή και την διοίκηση της ΔΕΥΑΙ.

 Η τήρηση της νομιμότητας δεν είναι υπόθεση Α LA CART. Αντί να ζητήσουν συγνώμη για την ανευθυνότητα και τη μόνιμη προχειρότητα,  τους καλούμε επι τέλους να σοβαρευτούν και να παύσουν να λειτουργούν  ως παιδική χαρά.

 Να πάψουν να βάζουν ταμπέλες στους συμπολίτες και να τους διαχωρίζουν ανάλογα με το ποιούς θεωρούν οι ίδιοι ημέτερους η υμέτερους.

 Το θέμα είναι σοβαρό και δεν επιλύεται με παραπληροφόρηση που επιχειρούν να γελοιοποιήσουν μείζονα ζητηματα ,που αφορούν πλειάδα συμπολιτών, τινάζοντας στον αέρα αποφάσεις – εκτός και αν οι ίδιοι υποκίνουν  το όλο θέμα και επιλέγουν να έχει τέτοιο αποτέλεσμα- αφού κανείς εκπρόσωπος της ΔΕΥΑΙ δεν εμφανίστηκε στην επιτροπή του άρθρου 152  να υποστηρίξει την υπόθεση η οποία επιτροπή είναι ανώτατο δικαστικό όργανο της Πολιτείας και όχι βέβαια της ΠΕΔ ,που με περίσσεια  ασχετοσύνη η σκοπιμότητα ανέφερε στο τοπικό κανάλι ο εμφανιζόμενος ως αντιπρόεδρος της.

 Η παράταξή μας όχι μόνο ψήφισε μείωση των τελών, αλλά πρότεινε και περαιτέρω μείωση  και καθολική αναδρομική εφαρμογή της.

  Οιοσδήποτε συσχετισμός είναι ακατανόητος και η λαικίστικη συμπεριφορά του κ. Χρυσοστόμου παραπέμπει <<στο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε>>.

 Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν στην ΔΕΥΑΙ και στο Δήμο, ότι οι πολίτες έχουν υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα.

Ο  αυτοχριζόμενος ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΙ κ. Χρυσοστόμου ,ο οποίος επιμένει στην απολαβή  των 2.200 ευρω μηνιαίως , παραβιάζοντας τον σχετικό   νόμο, ας μη δηλητηριάζει την ντόπια κοινωνία με όσα ανόητα καταγγέλει από τα ΜΜΕ, τα οποία  σαν σκοπό έχουν συσκότιση και όχι τη διαφάνεια στη ΔΕΥΑΙ.

 Υποχρέωση της ΔΕΥΑΙ είναι να σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων της πολιτείας  στις οποίες υποχρεούται να συμμορφώνεται.

 Δικαίωμα των πολιτών είναι να διεκδικούν τη δικαίωσή  τους  στα θεσμικά όργανα της πολιτείας.

 Ας συνέλθουν λοιπόν οι διοικούντες την ΔΕΥΑΙ και να σοβαρευτούν  επι τέλους.”

 

 

Δείτε Επίσης

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος Νομαρχιακού Σωματείου ΑμεΑ Ιωαννίνων αναδεικνύουν ζητήματα των ΑμεΑ, θετικές πρωτοβουλίες και τονίζουν : Θέμα παιδείας η στάση των συμπολιτών μας

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσον ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments